Shpalljet për Shtëpi me Qera në Pejë
Oferta e kredisë midis private dhe serioze
$02Shtëpi me QeraPejë
Nderuar Sir Madam / Oferta e kredisë afatshkurtër, afatmesëm dhe afatgjatë me një interes prej 3%. Kohëzgjatja e përdorimit është nga 1 deri në 20 vjet Shumat e dhëna janë gjithashtu...
shtepi me qera
Shtëpi me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje … kerkoj shtepi me qera ne peje mundesisht dy dhoma gjumi sallon kuzhin dhe banjo...
Shtepi me qira
Shtëpi me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap shtepi 3 kateshe me qira me hymje te veqante secili kat ,kati ka 3dhoma,kuzhine dhe banjo te...