Shpalljet për Shërbime Profesionale në Pejë
Ne ofrojmë 100% të parave me interes të vërtetë të ulët
Ne ofrojmë 100% të parave me interes të vërtetë të ulët
$1000Shërbime ProfesionalePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne paraqesim mënyrat më të mira për të marrë një hua të mirë pa probleme dhe pa rezultate të...
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
$1000TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Individi privat Zvicër, Kanada, Belgjikë ose frëngjisht dhe vende të tjera...
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
$1000TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju jeni duke kërkuar për financim ose për të ringjallur aktivitetet tuaja, për realizimin e një...
Oferta e kredisë midis individit të besueshëm dhe të ndershëm
Oferta e kredisë midis individit të besueshëm dhe të ndershëm
$1000TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju vendosni lirisht në qëllimin e kredisë tuaj personale, ju të përcaktojë sasinë e nevojshme dhe...
Oferta e kredisë në 3%. APLIKONI TANI
Oferta e kredisë në 3%. APLIKONI TANI
$10Shërbime ProfesionalePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne japim kredi afatshkurtra dhe afatgjata dhe ne gjithashtu japim kredi personale. Individi i interesuar...
Kerkoj viz 3 muj 1 vjeqare veq me shetit per qef
$1800TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje viz me ble veq me dal Me shetit sen tjeter spo kam nerva mu mar me ambasada ane kne per Mess...
AMBASADA GJERMANE NE PRISHTINE
Shërbime ProfesionalePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejme termina per te gjitha llojet e vizave per ambasaden italiane dhe Gjermane-049273188 ose viber...
Perkujdesje per te moshuar
$300TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojmë Perkujdesje per një të moshuar ne Pejë. Orari i punës (08:00 – 18:00) apo sipas...
kerkojmë Kujdestare për Fëmijë
Përkujdesje për FëmijëtPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë Kujdestare për dy Vajzat tona të moshës dy vjeç dhe pesë muaj.Jetojmë ne Zvicer.pagesa...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
Pune me saldime te metalit
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj sherbime te ndryshme nga metali, si: Dyer, dritare, rrethoja te ndryshme dhe qfardo lloj sherbimi...
Sherbime jurdike profesionale per Pensione
Shërbime ProfesionalePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kryej me sukses te gjitha procedurat juridike ne lidhje me realizimin e te drejtave ne Pensione ne te gjith...
Prerje,shpuarje dhe thyerje të betonit arm dhe materialeve tjera të forta
Prerje,shpuarje dhe thyerje të betonit arm dhe materialeve tjera të forta
Shërbime ProfesionalePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bejm prerjen,shpuarjen dhe thyerjen e betonit,betonit arm dhe materiale tjera te forta me paisje...
Kryej sherbime profesionale -ekspert i larte per sigurime pensional e invalidore sipas Konventave Nderkombetare dhe Ligjeve vendore
$000Shërbime ProfesionalePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Eksperti me pervoje 2o vjeqare ne zbatimin e Konventave Nderkombetare mbi Sigurimin Social,kryejm...
kerkoj pun per perkujdesje per femij
Përkujdesje për FëmijëtPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga peja dhe kerkooj pun per perkjdesje per femije,sidhe mund ti ndihmoj per detyrat shkollore qe u...