Shpalljet për Përkujdesje për Fëmijët në Pejë
kerkojmë Kujdestare për Fëmijë
Përkujdesje për FëmijëtPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë Kujdestare për dy Vajzat tona të moshës dy vjeç dhe pesë muaj.Jetojmë ne Zvicer.pagesa...
kerkoj pun per perkujdesje per femij
Përkujdesje për FëmijëtPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga peja dhe kerkooj pun per perkjdesje per femije,sidhe mund ti ndihmoj per detyrat shkollore qe u...