Shpalljet për Tjetër në Pejë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
$1000TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Individi privat Zvicër, Kanada, Belgjikë ose frëngjisht dhe vende të tjera...
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
$1000TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju jeni duke kërkuar për financim ose për të ringjallur aktivitetet tuaja, për realizimin e një...
Oferta e kredisë midis individit të besueshëm dhe të ndershëm
Oferta e kredisë midis individit të besueshëm dhe të ndershëm
$1000TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju vendosni lirisht në qëllimin e kredisë tuaj personale, ju të përcaktojë sasinë e nevojshme dhe...
Kerkoj viz 3 muj 1 vjeqare veq me shetit per qef
$1800TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje viz me ble veq me dal Me shetit sen tjeter spo kam nerva mu mar me ambasada ane kne per Mess...
Perkujdesje per te moshuar
$300TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojmë Perkujdesje per një të moshuar ne Pejë. Orari i punës (08:00 – 18:00) apo sipas...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
Pune me saldime te metalit
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj sherbime te ndryshme nga metali, si: Dyer, dritare, rrethoja te ndryshme dhe qfardo lloj sherbimi...