Shpalljet për Kafshë në Pejë
Shes SHKURTEZA  JAPONEZE
Shes SHKURTEZA JAPONEZE
$5KafshëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shkurteza japoneze ,vezet dhe mishin e tyre.Keto produkte kane vlere te madhe shendetsore,per...
Shes zogje te pulave italiane
KafshëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes zogje te pulave italiane”vojes” nje ditor,nje javore.Cmimi eshte i volitshem per cdo...