Shpalljet për Vende Pune në Pejë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
$1000Administratë & FinancaPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Individi privat Zvicër, Kanada, Belgjikë ose frëngjisht dhe vende të tjera...
kerkoj pune si menagjer  26 vite pervoj pune
kerkoj pune si menagjer 26 vite pervoj pune
Hotelieri & RestorantePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.nese keni nevoj per menagjer kamarjer banakier ndihmes kuzhinjern, skarist etj jam i interesuar per pune si...
kerkoj pune si menagjer  25 vite pervoj pune
kerkoj pune si menagjer 25 vite pervoj pune
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.persh jam kujta nga peja kerkoj pune si menagjer hoteli restoranti apo marketi kam pervoj pune mbi 25 vite...
kerkoj pune si menagjer 25 vite pervoj pune
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.persh jam nga peja jam 44 vjeqar familjar kerkoj pune si menagjer i restoranteve apo hoteleve kam pervoj...
kerkoj pune si menagjer 25 vite pervoj pune
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.persh jam kujta nga Peja kerkoj pune si menagjer hoteli dhe restorani kam 25 vite pervoj pune ne peje dhe...
kerkohen puntor sezonal per pune ne ulqin
$000000Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nga e merkurja me date 12.04 2017 fillon regjistrimi i puntoreve qe deshirojn te punojn ne Ulqin ne sezonin...
kerkohen puntor sezonal per pune ne ulqin
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkohen mbi 100 puntor dhe puntore per pune ne hotele restorante dhe kafiteri ne Ulqin pune sezonale...
kerkoj pune si menagjer agjent tregtar mbi 25 vjet pervoj pune
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam kujta nga peja jam familjar, jam 45 vjeq kerkoj pune si Menagjer Agjent tregtar kam pervoj...
nese doni te hapni ndonje firm apo kerkoni agjent tregtar
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje nese doni te hapni ndonje firm apo kerkoni agjent tregtar per qytetin e Pejes mund te...
bejme reklamen dhe shtimin e punes ne firmen tuaj
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bejme reklamen dhe shtimin e punes ne firmen tuaj nese jeni te interesuar per reklamim ne mbi 60 portale te...
nese doni me punu per firmen tuaj lajmerohu…..
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.nese doni me punu per firmen tuaj lajmerohu….. pershendetje jam kujta nga peja kerkoj pune si...
prodhojm dhe shesim kese te najllonit jemi nga peja
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.prodhojm dhe shesim kese te najllonit jemi nga peja nese ju intereson bashkpunimi na kontaktoni kemi qmimi...
Autoshkolla Google S
Autoshkolla Google S
Shofer & SigurimPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Qendra per aftesimin e kandidateve te rinje Google S
kerkoni menagjer profesionist,lajmerohuni
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje nese firma juaj ka nevoj per menagjer apo menagjere profesioniste Iajmrohuni ne ju garantojm...
kerkoj pune si menagjer,agjent tregtar 24 vite pervoj pune
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje, kerkoj pune si menagjer marketesh,hoteleve dhe restoranteve, asistent administrativ,agjent...
kerkoj pune 22 vite pervoj si….
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune ne vend dhe jashte vendit, kam punu si asistent administrativ, kordinatori ojq, menagjer i...
kerkoj pune 22 vite pervj ne,,,,,,
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga peja kerkoj pune si menagjer, asistent administrativ, kamarjer, agjent tregtar, 22vj pervoj pune...
kerkoj nje bashkpuntore femer
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj nje bashkpuntore femer per pune me projekte dhe kerkesa per ojq tone pages fikse nuk ka, ka pune me...
kerkoj pune 22 vite pervj ne,,,,,,
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja jam 43 vjeqar familjar kerkoj pune ne administrim biznes, asistent administrativ,...
kerkoj pune pervoj 22 vite si,,,,
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja kerkoj pune si menagjer,kamarjer,agjent tregtar, asistent administrativ,pune ne...