Shpalljet për Administratë & Financa në Pejë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
$1000Administratë & FinancaPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Individi privat Zvicër, Kanada, Belgjikë ose frëngjisht dhe vende të tjera...