Shpalljet për Inxhinieri & Ndërtimtari në Pejë
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.N.N.T. RINDERTIMI Rindertimi është kompani ndërtimore e cila merret me ekzekutimi e ndërtimeve të ulta...
BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK”
BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK”
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK” te dyshemeve gjithashtu me Laminat dhe Qaramik