Shpalljet për Vende Pune në Pejë
Ofrojme nje vend pune per MedRep
Marketing & ShitjePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Depo farmaceutike SMART PHARMA KOSOVA sh.p.k ofron një vend punësimi ne MARKETING (MedRep). Kandidatet...
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.N.N.T. RINDERTIMI Rindertimi është kompani ndërtimore e cila merret me ekzekutimi e ndërtimeve të ulta...
shes ose ndroj raftat per butik te reja 300e
shes ose ndroj raftat per butik te reja 300e
$300Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.per shkak te mbylljes se lokalit I shes rraftat e reja komplet qmimi vetem 300e jane ble 650 e jane keto ne...
kush e ka shkronjen L ne lojen S O L A e blej me marveshje
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kush e ka shkronjen L ne lojen S O L A e blej me marveshje thir ne tel 049 201 418 oki peje
kerkoj femer
$50Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer ne gjermani per lidhje intime me sinqeritet dhe diskrecion te plot,, jetoj po ashtu ne...
kerkoj pune mbi 22 vite pervoj pune si,,,,,,,,,,
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja jam I interesuar per pune jam I gatshem me I mbajt edhe dy ndrimet nese kjo...
urgjent kerkoj pune mbi 22 vite pervoj
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja jam 42 vjeqar familjar baba I tre femijeve kerkoj qfardo pune jetoi ne kushte...
kerkoj pune,si menaxher,kamarjer,agjent tregtar me pervoj 24 vjet
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja kerkoj pune si menagjer, ajent tregtar,sektorist, kamarjer,etj mbi 22 vite pervoj...
kerk0jm punt0r/e per pune ne uIqin
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerk0jm punt0r/e per uiqin si kamarjer,banakier, kuzhinjer, picamen, burekgji ,ndihmes kuzhinjer, pastreuse...
kerk0jm punt0r/e per pune ne uIqin
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja kerk0j punt0re dhe punt0r per pune ne rest0rante ne uIqin si kamarjer/e,...
kerk0j pune si -asistent administrativ,menagjer,kamarjer,agjent tregtar
kerk0j pune si -asistent administrativ,menagjer,kamarjer,agjent tregtar
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam kujta nga peja jam 42 vjeqar famiIjar kerkoj pune si asistent administrativ, administrim...
kerk0jm punt0r/e per pune ne uIqin
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje kerk0jm kamarjera/e, kuzhinjera/e pastruese,picamena pra kerk0hen punt0r h0teIerie per pune ne...
kerkoj pune si menaxher
kerkoj pune si menaxher
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam kujta nga peja kerk0j pune ne vend dhe jasht vendit si asistent administrativ,administrim...
kerkoj pune si menaxher, agjent tregtar dhe kamarjer 22 vjet perv0j pune
kerkoj pune si menaxher, agjent tregtar dhe kamarjer 22 vjet perv0j pune
$350Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam kujta nga peja kerk0j pune si menagjer, kamarjer agjent tregtar mbi 22 vite perv0j pune ne h0teIeri ju...
d0ni pas0sh bugar Iajmr0huni
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.nese d0ni pasap0rt bugare ne menyre te reguIit me kur0rizim Iajmr0huni
E-Media Ofron vende Pune
$400TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.E-Media shpall konkurs per vend Pune: pejaonline.net. Pozicioni:këshilltar/e per Klient. Kontakt:...
kerkoj pune si menaxher, kamarjer,agjent tregtar
kerkoj pune si menaxher, kamarjer,agjent tregtar
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam kujta nga peja kerk0j pune ne vend dhe jasht vendit si menagjer, kamarjer agjent tregtar...
d0ni penzi0ne nga serbia Iajmr0hu
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje ju ndihm0jm ne marrjen e penzi0neve nga shteti serbise ju mirepresim
nese d0ni pas0sh bugar Iajmr0hu
$000000000Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje nese jeni i interesuar per pas0sh bugar mundemi me bisedu me respekt
keni nevoj per menagjer/e
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. pershendetje jam nga peja kosova nese firma juaj ka nevoj per menagjer apo menagjere, agjent...