Shpalljet për Tjetër në Prishtinë
Punësim në Gjermani për Infermier/e
Punësim në Gjermani për Infermier/e
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne aktualisht po kërkojmë urgjentisht 450 infermier/e për të punuar në Gjermani. Nëse jeni të...
Percjellja e autmojetit 24h permes GPS-it
Percjellja e autmojetit 24h permes GPS-it
$99TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mundëson monitorim 24 orë online,alarm në rast vjedhjeje,ruan historikun e lëvizjes dhe shpejtësinë e...
Shitet makina per pjekjen e kafes me mulli
Shitet makina per pjekjen e kafes me mulli
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet makina per pjekjen e kafes, makina ka po ashtu mullirin per bluarjen e kafes. Qmimi: sipas...
Shitet maqina per paketimin e produkteve ushqimore
Shitet maqina per paketimin e produkteve ushqimore
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet maqina gjysme automatike, per paketimin e produkteve siq jane: miell, biber, kakao, kokos, griz,...
Kerkojm punetore femra per reklamim te produketve kozmetike
$200TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm punetore femra per reklamim te produketve kozmetike
Kerkoj puntore per pastrimin e baneses 3 here ne jave-bregu i diellit
$12TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.mosha 35-40 vjeqe te jete familjare,jo duhanpirse
AUTO Diagnostifikim
AUTO Diagnostifikim
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrim i sendit Përshkrim i sendit: Bëjë diagnostifikimin e problemeve motorike të automjeteve:...
Blej vetura Aksidentuara,me defekte,ose pa dogan .Viber
Blej vetura Aksidentuara,me defekte,ose pa dogan .Viber
$4500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej vetura me regjistrim Rks qe nuk i PERDORNI ose qe jan te aksidentuara,me defekte Etj Dergo oferten ne...
Transport mallrash internacional
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Firma SABATINA SHPK INTERNACIONAL per transport… nderkombetar mallrash,ushqimore,frigoriferike,dhe te...
isa elektronik
isa elektronik
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Isa Elektronik Elektro Instalues Bën instalimin e rrymes elektrike në: -Objekte banimi -Ndertesa...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
PIRUN DIESEL I  PËRDORUR
PIRUN DIESEL I PËRDORUR
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PIRUN DIESEL I PËRDORUR Tipi i makinerisë : Detas SH25 TË DHËNAT BAZË TË NJË PIRUNI: Pirun nafte me...
PIRUN NAFTE
PIRUN NAFTE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PIRUN DIESEL I PËRDORUR Tipi i makinerisë : OM D18 TË DHËNAT BAZË TË NJË PIRUNI: Pirun nafte me...
PIRUN NAFTE
PIRUN NAFTE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.14. PIRUN NAFTE I PËRDORUR Tipi i makinerisë : YALE V2970 Matrikull: CF0777 TË DHËNAT BAZË TË NJË...
TRASPALETE ELEKTRIKE
TRASPALETE ELEKTRIKE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.TRANSPALETE ELEKTRIKE Tipi i makinerisë : YALE MS 14_42 Matrikull : B852X01726Y TË DHËNAT BAZË TË NJË...
PIRUN ELEKTRIK
$5500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elekrik, modeli E 30 N, tipi OM, i perdorur Pesha ngritese 3000 kg Lartesia ngritese e kollones...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
$2800TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elektrik CESAB, ECO/D20,2 , i perdorur Pesha ngritese 2000 kg Lartesia ngritese e kollones tripleks...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
$4500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elekrik, modeli E 20 N, tipi OM, i perdorur Pesha ngritese 2000 kg Lartesia ngritese e kollones...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun CESAB, ECO/KD 16.1 i perdorur Pesha ngritese 1600 kg Bateria 48 Volt Lartesia ngritese e kollones...