Shpalljet për Tjetër në Prishtinë
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.2. Pirun elekrik, modeli ET 1800,PGS, i perdorur Pesha ngritese 1800 kg Lartesia ngritese e kollones...
TRANSPALET ELEKTRIKE
TRANSPALET ELEKTRIKE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Transpalet elektrike ICEM, modeli TE 13/550 Lartesia e kollones 5500mm Bateria 24 Volt, 2 stabilizatore...
PIRUN DIESEL I RI
PIRUN DIESEL I RI
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më..Pirun XD 25, Diesel, tipi OM, ekspozimi ne panairin e fundit. Pesha ngritese 2500 kg Lartesia ngritese e...
PIRUN ELEKTRIKE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elekrik, modeli E 30 N, tipi OM, i perdorur Pesha ngritese 3000 kg Lartesia ngritese e kollones...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
embelsir BAKLLAVA
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJM BAKLLAVA ME POROSI ,QMIMI SIPAS MARVESHJES ,044908483
Kurs per art figurativ
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kurs per pikture dhe vizatim per te gjitha grupmoshat. www.meritajaha.com
Jakne per Motorra
$110TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesh Jaknen e Motorrave Te Importuar nga Gjermania. ngjure e Kuqe ne te Zeze.