Shpalljet për Kamera Digjitale në Prishtinë
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS
$800Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.i ri Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS me pajisje të plota dhe garanci 1 vjeçare, Skype:...
INCIZIM PROFESJONAL I DASMAVE…..
Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofert specjale gjat ketij sezoni per ju që dëshironi të keni ekip cilsor në incizimin dhe fotografimin...
SHITET
$50Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITETE KAMER FOTO APARAT MP3 MICROFON TE GJITHA NE NJE VEND MODEL -VD TECH
Urgjent Kerkoj Banese Me Qera Per Te Huaj
$500Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Urgjent kerkoj banese me qera per te huaj, Banesa preferohet te jete ne lagjen Dardania, Pejton apo ne...
shes Canon 10D
Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Aparatin Canon 10D, ne gjendje te rregullt pune. Aparati ka 2 objektiva 28-135mm dhe nje...
shes VIDEO KAMERA TE FSHEHTA  4GB ne forma te ndryshme
shes VIDEO KAMERA TE FSHEHTA 4GB ne forma te ndryshme
$100Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes VIDEO KAMERA TE FSHEHTA 4GB, ne forma te ndryshme forme lapsi,ore dore,shkrebze , i kom 7 lloj kamera etj