Shpalljet për Kompjuterë në Prishtinë
Aplikacioni per Shitje (markete) “ShitjeSS”
Aplikacioni per Shitje (markete) “ShitjeSS”
$230KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ShitjeSS eshte nje pakete e plote profesionale qe ndihmon ne manaxhimin e biznesit tuaj. Funksionalitetet...
Formatizimin e kompjuterve ne shtepin tuaj 044/049/225-886
Formatizimin e kompjuterve ne shtepin tuaj 044/049/225-886
$10KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm servisimin dhe formatizimin e te gjitha llojeve te pc dhe laptop. Formatizojm Pc me windows 7 . Xp sp3...
informatoj kompjutra
$100KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.informatoj kompjutra cdo lloj hedh programe hedh antiviruse etj.me cmime te lira
Shes kompjuterine me tavoline
Shes kompjuterine me tavoline
$220KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes kompjuterine me keto karakteristika: CPU: Intel Core2Duo E7400 @2.80 Ghz RAM: 2.5GB DDR2 Kartela...
super okazion,salle intereneti
super okazion,salle intereneti
$120KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.okazion super urgjent shes ne TIRANE 12 kompjutera 12 kompjutera Processor – Intel Pentium 4.3 Ghz...
Rregulloj Kompjuter
KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.RRegulloj Kompjuter instaloj prezore sp2 sp3 preszore 7 etj instaloj programe te shumellojshme per...
shes kompjuterin
KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes kompjuterin me te gjitha paisjet dhe me printer 200 euro,tel:044986138
Pentium 4
Pentium 4
$100KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet kompjuteri Pentium 4 CPU-2.4 GH RAM-512 MB HDD-80 GB CD-ROM Monitpor PHILIPS CRT 15″ Tastiere...
Macbook White 2.4 GHz Intel Core 2 Duo – 13’3 Inch – Win7
Macbook White 2.4 GHz Intel Core 2 Duo – 13’3 Inch – Win7
KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Macbook modeli 4.1 me procesor Intel Core 2 Duo, shpejtesia 2.4 GHz Ka RAM memorje te instaluar...
Kompjuter Intel Pentium 4
Kompjuter Intel Pentium 4
$185KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes kompjuterin Medion P4 (Gjerman) Monitori Precious Line 17-inq -Medion MD 8080 -Intel Pentium R 3.00...
Kompjuter Pentium 4
Kompjuter Pentium 4
$80KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes kompjuter pentium kater me keto performanca: CPU: 2.4 GH; RAM: 512 MB; HDD: 40 GB; CD ROM
Dell pentium IV 3.0 GHz
Dell pentium IV 3.0 GHz
$160KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes kompjuter Dell intel pentium IV 3.0 GHz, 512 ram, monitor LCD 17(hp), DVD-CD rom, tastier,...
Shes monitorin 19
Shes monitorin 19
$60KompjuterëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes monitorin 19 HP p930 vetem 1 vit i perdorur ne gjendje shume te mire