Shpalljet për Televizorë në Prishtinë
IPTV Kanale pa Satelit , vetëm përmes internetit !
IPTV Kanale pa Satelit , vetëm përmes internetit !
$140TelevizorëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrimi : Mbi 2000+ Kanale pa Satelit , vetëm përmes internetit .Në SMART TV ( Samsung & LG,...
SHITEN ; TELEVIZOR ,KARRIKA ,KOMODIN E VOGEL , TERMO 2.5 KW
SHITEN ; TELEVIZOR ,KARRIKA ,KOMODIN E VOGEL , TERMO 2.5 KW
TelevizorëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shiten keto sende: Televizor i pershtatshem per dhomen e gjumit ,dhome te femijve apo per ndonji lokal...
Shitet televizori i markes Samsung
Shitet televizori i markes Samsung
$200TelevizorëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet televizori i firmes te njohur Samsung dv3 fullhd3 sr3 shum pak i perdorur dhe shum funksional eshte...