Shpalljet për Banesa me Qera në Prishtinë
Marr banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr urgjent banese me qira ne Prishtine ose blej nga pronari
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne Prishtine, kontrat afatgjate
Kerkoj banese me qera
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banese nje dhomeshe,pjeserishte te mobiluar dhe duhet te kete ballkone.Banesa mund te jete ne katin...
leshoj banesen me qira 60m2 pran AAK-se.banesa eshte e mobiluar.tel;044/605-705
leshoj banesen me qira 60m2 pran AAK-se.banesa eshte e mobiluar.tel;044/605-705
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banesa ka 2 dhoma te gjumit sallon kuzhin te perbashkt dhe banjo
jap banese me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap banesen me qera ne dardani (t e busti i bill clinton)hymja ne rrugen ryesore.Banesa eshte 60 m2 psedon...
kerkoj banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi familje dhe kerkoj banes me qira,banesa te kete nje dhome dite, nje dhome gjumi dhe kuzhine,lagjet...
banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi familje dhe kerkoj banes me qira,banesa te kete nje dhome dite, nje dhome gjumi dhe kuzhine,lagjet...
Marr banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr urgjent banese me qira ne Prishtine apo blej banese nga pronari
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne Prishtine, kontrat afatgjate
jape banes me qera dardani 044633109
$250Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jape banes me qera dardani e mobilume kompelte me gjitha kushtet
kerkoj banes me qera per familjare
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banes me qera per familajre ne prishtine
banes 65 m2
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jape banes me qera breg dillit ndertimi i ri ipete edhe per afte te shkurt
jape banes me qera aktash
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jape banes me qera aktash e renovume e mobilume me gjitha kushtet
leshoj banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banesen me qira ne dardani te banesat e kalterta perball vives
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne Prishtine, kontrat afatgjate
kerkoj banes me qira
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banes me qira,banesa te kete nje dhome dite, nje dhome gjumi dhe kuzhine,lagjet Ulpiane ose Dardani.
banes me qira
banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banesen me qira 65m ne dardani te santeja. banesa eshtë e kompletuar total kati 2
Marr banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr banese me qira nga pronari ne Prishtine urgjent
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne Prishtine, kontrat afatgjate
Marr banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr urgjent banese me qira ne Prishtine apo blej banese nga pronari urgjent