Shpalljet për Banesa me Qera në Prishtinë
kerkoj banes me qera per qifte
$250Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoje banes me qera per qifte dardani
kerkoje banes me qera prishtine
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banes me qera per familjare pa mobile banesa duhete te kete dy dhoma gjumi sllon kuzhine dardani...
japa banes me qera ne te gjitha lagjete e prishtines
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jape banes me qera ne prishtin gjitha lagjete me cmimi te ndryshme
jape banes me qera ne prishtine
$250Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jape banes me qera dardani dy dhoma gjumi sallon kushine e mobilume komplete me te gjitha kushtet
banes me qera lakrisht prishtin
$0000Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banes me qera n prishtin lakrisht banesa ka 2 dhoma gjumi dhom dite kuzhin e mobiluar
leshoje
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj dy banes me qira te mobiluara nje dhomeshe,gjenden afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim...
Kerkoj banes me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banes 2 dhomshe me qera ne Prishtin per pushim veror. Banesa mundesisht te jet e mobiluar dhe e...
Leshoje
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj dy banes me qira te mobiluara nje dhomeshe,gjenden afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim...
banes me qera
$0000Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banes me qera n lakrisht
ofroj katin e shtëpisë me qera
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shtëpia gjendet ne lagje të qetë me ambient shumë të këndshëm.Ofrohet vetëm për familjarë.
Marr banese me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr urgjent banese me qira nga pronari apo blej ne Prishtine
Jap banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne Prishtine, kontrat afatgjate
leshoj banesen me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banesen me qira.gjendet ne rrugen nazim gafurri ne prishtin.ndertim iri.eshte 90m2.shum e...
Jap banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne Prishtine, kontrat afatgjate
Marr banese me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr urgjent banese nga pronari apo blej ne Prishtine
leshoje
$00Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj dy banes me qira te mobiluara nje dhomeshe,gjenden afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim...
Kerkoj Banese me qera
$150Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banese 2 dhomeshe me qera ne Prishtine ,Bregu i diellit , Ulpiana , Mati 3 qmimi deri 150 euro
kerkoj banese me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banese me qera ne lagjet, Dardani, Lakrishte, Ulpiane, Arberi. Banesa duhet te jete e mobiluar dhe...
Garsonier me qira
$150Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banes GARSONIER me qira nga data 15.07.2010 deri me 15.08.2010 me qmim te volitshem. nese jeni e...
kerkoj banes me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jemi qift , punojm ne prishtine dhe jemi te interesuar per garsonjerk