Shpalljet për Banesa me Qera në Prishtinë
JAP BANES ME QERA NE ULPIJAN
$260Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JAP BANES ME QIRA ‘PERBALL UNIVERSITETIT’ BIZNESIT`BANESA ESHTE KATI I PARE,BANESA KA 44M2KA...
Marr banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr urjgent banes me qira nga pronari ne Prishtine
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesë me qira në Prishtinë, kontratë afatgjate
Leshoj banes me qera ne qender te Prishtines
$500Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banes me qera ne qender te prishtines .banesa gjendet perball shoqates se pensionisteve ne katin e 4...
Kerkoj banese me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme banese me qira per familjare. Lagjet e preferuara jane Lagjja Bregu i Diellit ose 4 Llulat.
jap banesë me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesen me qera ne lagjen Ulpiana ne Prishtinë, D 8/1 .banesa ka dy dhoma dhe kuzhinë , banjo ,teras....
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesë me qira në Prishtinë, kontratë afatgjate, kushtet e volitshme
lshoj banes me qra
$0000Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banesa gjindet n lakrisht ka 3 dhoma kuzhin banjo kati 10 lift ka nonstop uj po ashtu te interesuarit te...
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesë me qira në Prishtinë, kontratë afatgjate
kerkoje banes me qera prishtine
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoje banes me qera per familjare ne prishtine ne te gjitha lagjete
Kerkoj banese me qera per 1 muaj
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banese luksoze me qera per vetem 1 muaj ose 15 dite.
leshoj banes me qera ne lagjen Ulpiana
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Benesa gjendet ne lagjen Ulpiana afer shkolles fillore Hasan Prishtina.Banesa eshte ne katin e par. Eshte 2...
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesë me qira në Prishtinë, kontratë afatgjate
Leshoj katin e shtepise me QERA ne lagjen e Universitetit
Leshoj katin e shtepise me QERA ne lagjen e Universitetit
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne qera jane te perfshira rryma, uji, mbeturinat si dhe ngrohja qendrore Leshoj katin e shtepise te...
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesë me qira në Prishtinë, kontratë afatgjate
leshoj banesen 60m2 me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj banesen 60m2 me qera.banesa gjindet afer AAK-se,esht e mobiluar.tel;44/605705
Marr banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marr banesë urgjent me qira nga pronari në Prishtinë
Jap banesë me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banesë me qira në Prishtinë, kushtet e volitshme, kontratë afatgjate
Kërkoj banes njedhomshe me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi çift dhe kerkojm banes nje dhomshe me qera. Banesa na duhet qe nga dt.01.08.2010 dhe koha e...
leshoje
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banes nje dhomeshe,hyrje ndarazi,kushte ideale per banim,e sapo ndertuar. afrimi 044 115 981