Shpalljet për Banesa me Qera në Prishtinë
JAP BANES ME QIRA NE ULPIAN
$260Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banese me qira ne ulpijan tek universiteit biznesit kati i pare.me nxemje qendrore ka dy dhoma dhe...
leshoje
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoje banes me qira te mobiluar me kushte ideale per banim per kohe te gjate. afrim veseli 044 115 981
Jap banes me qira ne ulpian,kati i pare ka 2 dhoma, 44m2
$260Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap banes ne qira ne Ulpijan perball `UNIVERSITETIT TE BIZNESIT`ose te ish fkaulteti i gazetaris’Faik...
LESHOJ BANES ME QIRA
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ BANES ME QIRA MBRAPA SLLOVENIJA SPORTIT QMIMI 200 EURO E LIRE NGA 1 KORRIKU INFOT NE TEL 044168734
Kerkoj Banes me qera
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme banes ose kat shtepie me qera, jemi familje 3 anetareshe,banesa te jet e mobiluar.
banesa ne qira apo ne shitje
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banes me qira ne lagjen Arberi ne dragonan banesa esht ere dhe ka mobile te reja dhe esht e lir prej 1...
– Leshoj Banes me Qira –
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj banesen me qira ne Lagjen Dardania.. Banesa osht e gatshme per banim Preferohen meshum familjaret.....
leshoj banes me qera
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banesa ka 3 dhoma ,e mobiluar,gjendet afer intereminexit.
qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoi benaes dhe shtepi me qera ne te gjitha lagjet e Prishtines
Lëshoj banesën me Qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshoj banesën me qira te Qafa gjendet ne katin e 2-dytë është e mbiluar.Informatat 044-691-594
Kerkoj banese me qira per nje qift
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banese banese me qira te mobiluar komplet me te gjitha , jo e vjeter jemi vetem burre e grua …