Shpalljet për Banesa me Qera në Prishtinë
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Jap me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 1 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.ngrohje qendrore...
Leshohet banesa me qira te Qafa
Leshohet banesa me qira te Qafa
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa eshte komplet e mobiluar , nje dhome gjumi , sallon , kuzhine , banjo dhe ballkon . Gjendet ne katin...
leshoj garsonjer me qira
leshoj garsonjer me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj me qira garsonjere (25 m2), teresisht e mobliuar, gjindet ne qender te Prishtines, perball ish...
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Leshohet banesa me qira te Qafa
Leshohet banesa me qira te Qafa
$350Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa eshte nje sallon , 2 dhoma gjumi , kuzhine dhe ballkon . Komplet e mobiluar , kati i trete . Objekti...
Leshohet banesa me qira te Qafa
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa ka nje dhome gjumi , nje sallon , kuzhine dhe banjo , kati i pare . Eshte komplet e mobiluar ,...
Jap me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Leshoje banesen me qira.
$00Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje banesen me qira te Qafa 50 m2 e mobiluare kati i dyte.Info 045/578/804. Nuk e leshojme per 1 muaj.
Leshoje banesen me qira.
$00Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje banesen me qira te Qafa 50 m2 e mobiluare kati i dyte.Info 044/257/916.
Jap me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 1 dhomeshe afer xhamis e llapit e mobiluar,me kushte ideale per banim, ngrohje qendrore...
Banes me Qera
$50Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtepia gjendet në Mahallen e Muhaxherëve afër hotel Ambasador.Ka hyrje te veqant vetëm për femra .Ka...
Banes me Qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje Bashkebanuese Femra,Banesa gjendet te Sllovenia Sport .
ne qender leshoj garsonjer me qera
ne qender leshoj garsonjer me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne qender te Prishtines dhe ne perdhes te objektit, i cili gjindet perballe nderteses se re te Qeverise...
Jap me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 1 dhomeshe afer xhamis e llapit e mobiluar,me kushte ideale per banim, ngrohje qendrore...
Leshoje me qira banes 1 dhe 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 1 dhe 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Banese 3+1 dhomeshe me qira
$250Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa ka 3 dhoma gjumi dhe sallon e kuzhine te perbashket.Banesa eshte e mobiluar me nxemje qendrore...
Jap banes 65mk
$0000Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Risi jap banesen per qira mu ne qender banesa esht kati i dyt e mobilume e gatshme menjeher perparsi...
Banesa per qira Lagjen Bill Clinton
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa eshte e re ka pamje shume te mire afer qendres ka 1 dhome gjumi dhe 1 ndejes ballkon the mobilje tv...