Shpalljet për Banesa në Shitje në Prishtinë
Gastonjera ne shitje ne lagjen e muhaxherve
Gastonjera ne shitje ne lagjen e muhaxherve
Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gastonjera eshte 40m katror gjindet te lagja muhaxherve prapa hotel Afa , ka nje sallon + dhom gjumi +...
Shes banes 3dhomshe 37.800
Shes banes 3dhomshe 37.800
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes dy banesa ne Breg Diellit Mati 1 Kompleksi Rrezja Banesat jan ndertim e siper perfundojn ne 2017 Per...
banes ne ulqin
banes ne ulqin
$44.000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet banesa ne ulqin ne faz ndrtimit me leje ndrtimit 41 m2 afer plazhes te madhe veni shum atraktiv
Prodaje se stan u Pristini naselje suncani breg!
Prodaje se stan u Pristini naselje suncani breg!
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Prodaje se stan u Pristini adresa:Suncani breg,blok 5, ulaz 3, stan 2-prizemlje 55m2 dobijen je...
Prodajem stan u Pristini
Prodajem stan u Pristini
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Prodaje se stan u Pristini adresa:Suncani breg,blok 5, ulaz 3, stan 2-prizemlje 55m2 dobijen je...
Shes banes 3 dhomshe 39.000€
Shes banes 3 dhomshe 39.000€
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes dy banesa ne Breg Diellit Mati 1 Kompleksi Rrezja Banesat jan ndertim e siper perfundojn ne 2017 Per...
Prodajem stan u Prishtini naselje suncani breg!
Prodajem stan u Prishtini naselje suncani breg!
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodaje se stan u Pristini adresa:Suncani breg,blok 5, ulaz 3, stan 2-prizemlje 55m2 dobijen je 1978,uredno...
Shes banes 3 dhomshe 39.000€
Shes banes 3 dhomshe 39.000€
$39000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes dy banesa ne Breg Diellit Mati 1 Kompleksi Rrezja Banesat jan ndertim e siper perfundojn ne 2017 Per...
shes banes Mati 1
shes banes Mati 1
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes banes ne Breg Diellit Mati 1 Kompleksi “RREZJA” Kati -2 eshte 77m2, Dy dhoma gjumi, sallon...
shes banes Mati 1
shes banes Mati 1
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes banes ne Breg Diellit Mati 1 Kompleksi “RREZJA” Kati -2 eshte 77m2, Dy dhoma gjumi, sallon...
shes banes Mati 1
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes banes ne Breg Diellit Mati 1 perball banesave te bardha, Komplekti Rrezja Banest jan ne ndertim e...
Shes banes 3 dhomshe 39.000€
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes dy banesa ne Breg Diellit Mati 1 Kompleksi Rrezja Banesat jan ndertim e siper perfundojn ne 2017 Per...
Stan u Pristini Suncani breg!
Stan u Pristini Suncani breg!
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Prodaje se stan u Pristini adresa:Suncani breg,blok 5, ulaz 3, stan 2-prizemlje 55m2 dobijen je...
Stan u Pristini Suncani breg!
Stan u Pristini Suncani breg!
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Prodaje se stan u Pristini adresa:Suncani breg,blok 5, ulaz 3, stan 2-prizemlje 55m2 dobijen je...
Prodajem stan u Prishtini naselje suncani breg!
Prodajem stan u Prishtini naselje suncani breg!
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Prodaje se stan u Pristini adresa:Suncani breg,blok 5, ulaz 3, stan 2-prizemlje 55m2 dobijen je...
Shitet banesa
Shitet banesa
$45000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes banesën në lagjen Bregu i Diellit 2, te banesat e bardha, banesa gjindet në katin përdhese dhe ka...
Shes banes
$650Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes dy banesa ne Prishtine Mati 1 Kompleksi RREZJA Kati i 2-77 m2 dhe tjetra 62m2 Bansat jan ne ndertim e...
shes banes ne ndertim e siper
shes banes ne ndertim e siper
Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes banes ne ndertim e siper ne Prishtine Mati 1 Banesat jan ne katin e 2-77m2 dhe 62m2 Cmimi eshte 650m2...
Shes banes ne ndertim e siper
$670Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes dy banesa ne Prishtine Mati 1 Kompleksi RREZJA Kati i 2-77 m2 dhe tjetra 62m2 Bansat jan ne ndertim e...
Ne qender te Prishtines shitet banesa
$65000Banesa në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet banesa ne qender perball dyerve te Parkut mbrapa ambasades se zvicrres,banesa gjindet ne Katin e...