Shpalljet për Dhoma për Studentë në Prishtinë
Kerkojme bashkbanuese
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme bashkbanuese ne lagjen e muhaxherve afer hotelit afa. Shtepia osht me hyrje te veqante per...
Leshoj katin e shtepise me qera per femra
$00Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj dhoma me qera per femra afer ambasades zvicrrane, me kushte dhe cmim te volitshem. Per info shtese...
Ofroj banese me qera per vajza studente
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Vende te lira me qera per vajza- Studente
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .�Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Vende te lira me qera per studente – vajza
$45Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Dhome me qera, nje vend i lire (per femra) , Lakrishte, Prishtine
Dhome me qera, nje vend i lire (per femra) , Lakrishte, Prishtine
$45Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Momentalisht kemi nje vend te lire , vlen vetem per femra, adresa ne lakrishte te pro credit banka kati 10...
Dhoma te lira per vajza-studente
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Kerkoje bashkbanuese
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje bashkebanuse (femer) studente apo te punesuar. Shtepia gjindet mbi ambasaden zvicrrane (afer hotel...
Kerkoje bashkebanuese
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje bashkebanuese ne lagjen e muhaxhereve afer hotelit “Afa” . Kushtet per banim jane shume...
Ofroj dhoma te lira me qera per vajza – studente
$55Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Dhoma te lira per vajza studente
$55Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Kerkojme bashkebanuese ne lagjen e muhaxhereve
$00Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme bashkebanuese (femra) Shtepia gjendet afer hoteli AFA. Kushtet jane shume te mira uje rryme dhe...
Leshoj me qera dhome per studente
Leshoj me qera dhome per studente
$00Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj dhoma me qera afer ambasades zvicrrane me kushte dhe cmim shume te volitshem, per informata te tjera...
Dhome me qera
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj bashkebanuese(preferohet studente e fakultetit te mjekesise), banesa e avni gjakoves, afer QKUK...
Ofroj dhoma te lira me qera per vajza – studente
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te...
Ofroj dhoma me qera per studente (vajza )
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Dhoma te lira per vajza studente
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Ofroj dhoma me qera per studente (vajza )
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Dhoma te lira me qera per vajza – studente
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Dhoma te lira me qera per vajza
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...