Shpalljet për Dhoma për Studentë në Prishtinë
Dhoma te lira me qera per vajza
$55Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Dhoma te lira me qera per vajza
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Dhoma te lira me qera per vajza
$55Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
kerkoje bashkebanuese
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj bashkebanuese ne katin e shtepise me hyrje te vecante e cila gjendet afer ambasades zvicrrane me...
Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza).
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Bashkebanuese (1 deri 4)
$40Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm 2 deri 4 bashkebanuese(cimere) femra .Jemi 4 vajza studente dhe kemi banese me 3 dhoma dhe 1...
leshoj dhoma me qera per vajza
$00Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi dy motra, kerkojme bashkebanuese shtepia gjendet afer hotel afa, kushtet per banim jan shume te mira....
dhome per femra/cimere
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme dhome per 3-4 persona qe disponon kuzhine te vecante.,banjo,ballkon te madhe.Njeherit kerkojme...
dhoma me qera vetem per femra
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje bashkebanuese, banoj afer abasades zvicrrane. Kushtet per banim si dhe cmimi jane shume te...
Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
$55Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
vende te lira per studente
$55Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Kerkojm cimere femera
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm 2 cimere femra. Banesa gjendet ne lagjen dardania.
Vende te lira per Studente me qera
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Dhoma me qera per femra
Dhoma me qera per femra
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj dhoma me qera afer hotel “Afa” vetem per studente (femra). Kati i pare i shtepise me...
Kerkojme 1 bashkebanuese
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa gjendet ne Pejton, mbi Sach Caffe, rruga \\\\\\\’Robert Doll\\\\\\\’. Per momentin jemi...
Lëshoj dhomë me qira për femra (Bashkëbanuese)
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshoj dhomë me qira për femra (Bashkëbanuese) (2) Banesa gjendet te Bregu i Dillit ( Furra Qerimi 1)
Dhoma me qira afer fak. Fama
Dhoma me qira afer fak. Fama
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofrojmë dhoma me qira secilla dhomë e ka hyrjen dhe banjon e veçant dhomat janë për 3 ose 4 persona...
Leshoj dhoma me qera per femra
Leshoj dhoma me qera per femra
$40Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj dhoma me qera per studente dhe te punesuara te mobiluara dhe me te gjitha kushtet si...
Dhoma te lira me qera per studente
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...
Ofroj dhoma me qera per studente (vajza )
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant...