Shpalljet për Dhoma për Studentë në Prishtinë
dhoma me qira
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.keroj dhom me qira ne prishtine preferohet sa me afer fakultetetit te mjeksis
nje dhome
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jemi dy vajza studente dhe kerkojme urgjentisht nje dhome prej shtatorit per arsye te provimeve,ju lutem na...
student
$50Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.urgjentisht kerkoj dhom me qira ne breg te diellit, jam student, filloj banimin prej 1 gushtit
Leshoj dhomen me qira
Dhoma për StudentëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.dhoma eshte e madhe dhe eshte bashke me kuzhine.ka banjo dhe hyrje te veqant.qmimi sipas marreveshjes