Shpalljet për Lokale me Qera në Prishtinë
LESHOJ LOKALIN ME QIRA
LESHOJ LOKALIN ME QIRA
$350Lokale me QeraPrishtinë
leshoj lokalin me qira lokali gjendet ne ulpian ndertesa d8 lokali ka perafersisht 50 m2 i ndare ne dy pjese me toalet lokali shihet nga rruga kryesore qmimi 350 euro nr i telefonit 049 400 958
LESHOJ LOKALIN ME QERA
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet lokali me qera e cila gjindet tek tregu i gjelbert ( te devizat ), Inspektorati i Komunes se...
Lëshojmë  me qira lokalin në Ulpian   D8 përball spitaleve me 50 m2 e përshtatshme për ordinancë, barnatore etj…. çmimi 350 tel. 044 312 215.
Lëshojmë me qira lokalin në Ulpian D8 përball spitaleve me 50 m2 e përshtatshme për ordinancë, barnatore etj…. çmimi 350 tel. 044 312 215.
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshojmë me qira lokalin në Ulpian D8 përball spitaleve me 50 m2 e përshtatshme për ordinancë,...
Leshoj lokalin me qera ne Ulpian, mbrapa AAK.
$500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali eshte ne katin perdhes. Ka ka 65m2, eshte i ndrequr mir dhe mund te perdoret per zyre, ordinance apo...
Leshoj lokalin me qera ne Ulpian, mbrapa AAK
$500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali eshte ne katin perdhes. Ka ka 64m2, eshte i ndrequr mir dhe mund te perdoret per zyre, ordinance apo...
Leshohet me Qera Lokali
Leshohet me Qera Lokali
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira lokalin 80m2 kati perdhes lagjja Emshir-Kalabri ne Prishtine lokali eshte ne nje vend per shume...
LESHOHET LOKALI ME QIRA NE PEJTON
LESHOHET LOKALI ME QIRA NE PEJTON
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet lokali me qira, e pershtatshme per zyre dhe profesione, biznese tjera te ndryshme, lokali leshohet...
LOKAL ME QERA NE QENDREN TREGETARE “KODRA E DIELLIT” – PRISHTINE
LOKAL ME QERA NE QENDREN TREGETARE “KODRA E DIELLIT” – PRISHTINE
$120Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JEP LOKALIN ME QERA NE QENDREN TREGTARE “KODRA E DIELLIT”, NR.48. MADHESIA 16 M2. ESHTE I KOMPLETUAR ME...
📌 Japim Depo me qira Në Prishtin dhe rrethin prej 100m2 deri në 1000m2   për ma shumë Informata na Kontaktoni  📞+ 383 (44) 200 413
📌 Japim Depo me qira Në Prishtin dhe rrethin prej 100m2 deri në 1000m2 për ma shumë Informata na Kontaktoni 📞+ 383 (44) 200 413
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.📌 Japim Depo me qira Në Prishtin dhe rrethin prej 100m2 deri në 1000m2 për ma shumë Informata...
LOKALI LESHOHET ME QIRA
LOKALI LESHOHET ME QIRA
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet Lokali me qira ne Lagjen Kalabria ne Ndertesat e Lesnes . Lokali ka 57m2 .Gjendet afër...
LOKALI LESHOHET ME QIRA
LOKALI LESHOHET ME QIRA
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet lokali me qira ne lagjen Kalabria posaqerisht ne objektin e Ndertesave te Lesnes. ka siperfaqe...
lokal me qera
lokal me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira i cili posedon 80m2 i cili gjendet ne lagjen bregu i diellit perball Al-petrol prane...
LOKAL ME QERA NE QENDREN TREGETARE “KODRA E DIELLIT” – PRISHTINE
$180Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JEP LOKALIN ME QERA. LOKALI NDODHET NE QENDREN TREGTARE “KODRA E DIELLIT”, NR.48. MADHESIA 16...
lokal me qera
lokal me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira i cili ka 80m2 dhe eshte i pershtatshem per cdo veprimtari. Lokali gjendet ne lagjen...
Lokal te Tregu i Gjelberte
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera ne Prishtine , rr Lidhja e Prizrenit ,te Tregu ( pazari ) i Gjelberte .Lokali...
LOKAL ME QIRA NE BREGUN E DIELLIT
LOKAL ME QIRA NE BREGUN E DIELLIT
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ LOKALIN ME QIRA NE LAGJEN BREGU I DIELLIT. LOKALI ESHTE I PERSHATSHEM PER ZYRE, KA PARKINGUN DHE...
LOKAL ME QIRA NE BREGUN E DIELLIT
LOKAL ME QIRA NE BREGUN E DIELLIT
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ LOKALIN ME QIRA NE LAGJEN BREGU I DIELLIT AFER ‘PIZZERIA NAPOLI’, LOKALI KA PARKING DHE...
Leshoj lokalin me qira ne Bregun e Diellit
Leshoj lokalin me qira ne Bregun e Diellit
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i diellit (afer institucionit parashkollor Ardhmeria – salla 1...
LOKAL ME QIRA NE BREGUN E DIELLIT
LOKAL ME QIRA NE BREGUN E DIELLIT
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ LOKALIN ME QIRA NE LAGJEN BREGU I DIELLIT AFER PIZZERIA “NAPOLI”. LOKALI KA PAMJE TE...
LESHOJ LOKAL ME QIRA NE LAGJEN DARDANIA PRISHTINE
LESHOJ LOKAL ME QIRA NE LAGJEN DARDANIA PRISHTINE
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera ne lagjen Dardania Prishtine , lokali ka 20 m2 dhe ka pozite shum te pershtatshme...