Shpalljet për Lokale me Qera në Prishtinë
Depo me qera
$90Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj depon me qera, ne Breg te diellti banesat e standardit-komunes eshte e izoluar shume mire, ka ndrqim...
Depo me qera
$90Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj depon me qera, ne Breg te diellti banesat e standardit-komunes eshte e izoluar shume mire, ka ndrqim...
LOKAL 25m2 ME QERA rr.UÇK-së përball Komunës së vjetër të Prishtinës
LOKAL 25m2 ME QERA rr.UÇK-së përball Komunës së vjetër të Prishtinës
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LOKAL 25m2 ME QERA rr.UÇK-së nr 28, përball Komunës së vjetër të Prishtinës. Lokali ka 25m2 dhe...
Leshoj me qera per zyre – garsonjere
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj per zyre nje garsonjere, 25 m2, e cila gjindet ne perdhes, ne qender te Prishtines, perball ish...
Leshoj lokalin me qira
$00Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i Diellit (afer pizzeria Napoli). Lokali eshte i pershtatshem per...
Leshohet lokali me qera me pajisjet per frizeri
$150Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne kodren e diellit , prishtine. Ka 55 m2, wc, vend per parkim t vetures dhe pajisjet per...
lokal me qira
lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira i cili ka 80m2 i pershtatshem per cdo veprimtari, i cili gjendet ne lagjen Bregu i...
Jipet lokali me qera ne kodren e diellit – aktash
$170Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ka 65m2, wc. Gjendet ne lagjen atktash ne kodren e diellit. Rr. Hajrullash Abdullahu. Mund te...
Leshoj lokal me qira ne bregun e diellit afer pizeria Napoli
$00Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i Diellit afer pizeria Napoli. Lokali ka pamje kah rruga kryesore...
Lokali ipet me qira
$150Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne rrugen Vellezerit Fazliu apo me saktesisht 50m nga xhamia e llapit , lokali ka 38m2 dhe...
LOKAL ME QERA NE “ULPIANE”AFER TREGUT
$60Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JEP ME QERA LOKALIN NE LAGJEN “ULPIANA” NE PRISHTINE. LOKALI NDODHET AFER TREGUT TE GJELBERT, NE...
Lokal (zyre) me Qira Qendra Tregtare Bregu Diellit nr 68
Lokal (zyre) me Qira Qendra Tregtare Bregu Diellit nr 68
$150Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zyre Lokal me Qira Breg Dielli Qender_Tregtare nr 68 22 m2 ne katin e dyte, e rrethuar nga 15 lokale tjera...
Leshohet me qera Sallon ondulimi Bling ne Kodren e Diellit.
Leshohet me qera Sallon ondulimi Bling ne Kodren e Diellit.
$230Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sallon ondulimi Bling, leshon objektin me qera me te gjitha pajisjet per rregullimin e flokeve, thonjeve,...
Lesoj Lokalin me qera 60m2
Lesoj Lokalin me qera 60m2
$6Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshoj lokalin me qera në madhësi prej 60m2. Lokali gjendet në rrugen Hajrullah Abdullahu nr.2...
LOKAL ME QERA NE ULPIANE PRISHTINE – AFER TREGUT !
$80Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LOKAL ME QERA NE ULPIANE – AFER TREGUT! LESHOJ LOKALIN ME QERA. LOKALI NDODHET AFER TREGUT NE...
Lëshoj lokalin me qera 38m2
Lëshoj lokalin me qera 38m2
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lagjja Dardania, 200metra larg objektit kryesor të KEDs
Ipet me Qera “FidanishtjaBajra” Lebane-Prishtine
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fidanishtja gjendet ne kilometrin e 5 te dhe buz magjistrales Prishtine-Besiane ne Fshatin Lebane dhe ka...
Lokal me qira ne Bregun e Diellit
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i Diellit, lokali posedon parking te mjaftueshem dhe eshte i...
Lokal me qira ne Bregun e Diellit
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i Diellit, lokali posedon parking te mjaftueshem dhe eshte i...
zyre me qira ne ulpiane
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet zyrja me qira ne Ulpiane, perballe selise se AAK kati i II ne sip. prej 57 m2, e renovuar...