Shpalljet për Lokale me Qera në Prishtinë
Leshoje banesen me qira.
Leshoje banesen me qira.
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje lokalin me qira 70 m2 eshte 2 katshe .Lokali gjindet ne Prishtine ne lagjen pejton afer Hotel...
lokal
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoje lokalin me qera ne Prishtine, ne siperfaqe prej 42 m2, prapa Teatrit kombetare, rrug. Shaban...
Lokal me Qera
Lokal me Qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ofrohet per Qera ne rr. Bregu i Diellit, afer Universitetit Iliria. Lokali eshte i rregulluar ne...
Leshoj lokalin me qera, te kompleksi Lesna, perballe Falultetit Filologjik.
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ka siperfaqe 50 m2. dhe eshte i pershtatshem per zyre pune/biznesi, por mund te shfrytezohet edhe...
LESHOJ LOKALIN ME QERA 25 m2 rrUCK afer Komunes se vjeter te PRISHTINES
LESHOJ LOKALIN ME QERA 25 m2 rrUCK afer Komunes se vjeter te PRISHTINES
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet lokali me qira ne rrugen UCK 23 afer Komunes se vjeter te Prishtines. Lokali ka 25m2 dhe posedon...
Leshoj lokalin me qira
$00Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i Diellit, afer pizzeria \\\”Napoli\\\”. Lokali eshte i...
Lokal me qira ne Dardani
Lokal me qira ne Dardani
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JAp loklain me qira ne kompleksin Sante, Dardani. Lokali ka hapesire prej 37m2. e rinovuar, me VC dhe...
lokal me qira tek kompleksi Sante
lokal me qira tek kompleksi Sante
$150Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokalin e qira tek kompleksi Sante, Dardani, Prishtine Hapesira 25m gjaeresi dhe 8 m gjatesi, me VC. E...
LOKAL 25m2 ME QERA rr.UÇK-së përball Komunës së vjetër të Prishtinës
LOKAL 25m2 ME QERA rr.UÇK-së përball Komunës së vjetër të Prishtinës
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LOKAL 25m2 ME QERA rr.UÇK-së nr 28, përball Komunës së vjetër të Prishtinës. Lokali ka 25m2 dhe...
Leshohen dy kate per afarizem
Leshohen dy kate per afarizem
$1200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohen dy kate per afarizem. Hapesira eshte nga 180m2 per cdo kat. Objekti eshte i pajisur me 24 ore uje...
Leshoj lokalin me qira
$00Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira ne lagjen Bregu i Diellit afer pizzeria ‘Napoli’. Lokali ka pamje ka...
Lokal me qera
Lokal me qera
$1Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokalin me qera buze rruges kryesore afer rrethit te Cagllavices, lokali ka 350 meter katror dhe ka...
IPET LOKALI ME QERA NE SHESHIN ZAHIR PAJAZITI
$600Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne sheshin Zahir Pajaziti afer Hotel Grandit.Posedon 42m2 dhe ipet per kohe te gjate .Lokali...
lokal me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira i cili ka 80m2 dhe gjendet ne lagjen bregu i diellit prane shkolles fillore...
Lëshojmë me qira lokalin me 60 m2 në Ulpiane
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshojmë me qira lokalin me 60 m2 në Ulpiane D8 perballe spitaleve i përshtatshëm për ordinance,...
Lokali me qera
Lokali me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet lokali me qera34m2 te kompleksi Lesna afer fakultetit Filologjik E renovuar teresisht,me...
Ipet lokali 34m2 me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjindet te kompleksi Lesna afer fakultetit Filologjik I renovuar teresisht,me klimatizim,nxemje me...
Leshoj lokalin me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira 106m2, ne lagjen Kalabria te rrethi, Objekti i Lesnes, ndertimi i ri, i pershtatshem...
JAP LOKALIN ME QERA NE QENDER _PRISHTINE PERBALLE OSBE-se
JAP LOKALIN ME QERA NE QENDER _PRISHTINE PERBALLE OSBE-se
$800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Loakli eshte ne Qender te Ngushte ne Prishtine perballe OSBE-se ka 56 m² dhe 30 m² Terase eshte i...
LOKAL ME QERA NE QENDER TE PRISHTINES
LOKAL ME QERA NE QENDER TE PRISHTINES
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokalin me qera ne qender te Prishtines , lokali ka 80 m2 dhe eshte i pershtatshem per cfaredo...