Shpalljet për Lokale me Qera në Prishtinë
leshojme me qira lokalin me 60 m2 ne ulpiane d8 perballe spitaleve me 50 m2 e pershtatshme per ordinance,barnatore
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshojme me qira lokalin me 60 m2 ne ulpiane d8 perballe spitaleve me 50 m2 e pershtatshme per...
jap lokalin me qera ne dragodan afer komunes se re lokali ka 270 m ne rrugen kryesore
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali ka 270 m 2 munde te ndahet ne 2 pjese ka parkim te mjaftueshem lokali eshte ideal per shume lloke...
JAP ME QIRA LOKALIN AFARIST 115  m2 NE PRISHTIN TE PARKU
JAP ME QIRA LOKALIN AFARIST 115 m2 NE PRISHTIN TE PARKU
$380Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira lokalin afarist 115 m2 ne Prishtine te parku, pran Bustit “Isa Kastrati”. Lokali...
BANESE-LOKAL ME QIRA 250-300 euro ME GARAZH DHE DEPO
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj banesen me qera per afat te gjate per banim ose zyre , ordinance etj. Banesa eshte shume e...
lokal me qira
lokal me qira
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshojmë me qira lokalin përball spitaleve ne Ulpian Prishtinë D8 me 50m2 i përshtatshëm për...
leshoj lokalin me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. leshoj lokalin me qera ,lokali gjendet afer tregut te gjelebert ne Prishtine
Leshoj lokalin me qera ne Breg Diellit
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet afer Universitetit Iliria. Ka 50 m2 Per me shume informata kontaktoni ne nr, tel : 044 159...
Lëshojmë me qira lokalin përball spitaleve ne Ulpian
Lëshojmë me qira lokalin përball spitaleve ne Ulpian
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshojmë me qira lokalin përball spitaleve ne Ulpian Prishtinë D8 me 50m2 i përshtatshëm për...
Jap lokalin me qera 50m2
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap Lokalin me qera 50m2. Lokali mund te perdoret per destinime te ndryshme dhe gjendet ne rr. Hajrullah...
Leshoj lokalin me qera 38m2 kati-O,Te Lesna perball Institutit
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali eshte i pershtashem per qdo veprimtari,depoziti i obliguar Lokali eshte i lire nga data 1 Qershor
Jap me qera dyqane ne Durres/ Golem/ plazh
Jap me qera dyqane ne Durres/ Golem/ plazh
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zona/Rruga : Plazhi Golem Jap me qera dyqan 100m2. 5 vite ka qene me qera casino. Aktualisht eshte i lire....
FAST FOOD HANA
FAST FOOD HANA
$1500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes biznesin e perpunuar me te gjitha paisjet punuese dhe sherbyese. Biznesi gjindet te fakulteti teknik...
leshoj lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj garsonjera per zyre – ordinance ne siperfaqe prej 25 m2, e cila gjindet ne qender te prishtines,...
Podrumi me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet podrumi me qera i cili ka 70m2 dhe gjindet ne lagjen Bregu i diellit prane shkolles fillore ‘...
Lëshoj lokalin me qera 50m2
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin 50 m2 me qera. Lokali mund te perdoret per destinime te ndryshme. Adresa: Rr. Hajrullah...
lokali me qira
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj me qira lokalin ne ulpian perball spitaleve me 50 m2 i pershtatshem per barnatore,ordinanc etj qmimi...
lokali me qira
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj me qira lokalin ne ulpian perball spitaleve me 50 m2 i pershtatshem per barnatore,ordinanc etj qmimi...
Leshoj lokalin me qira
Leshoj lokalin me qira
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira, ne kompleksin Sante, Dardani, Prishtine. Me hapesire prej 40m2, rishtazi e rinovuar...
Lëshoj lokalin me qera
Lëshoj lokalin me qera
$180Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshoj objektin me qera për zyrë! Objekti ka madhësinë 30m^2 dhe ndodhet te Bregu i Diellit, Aktash I...
Jap me qera lokalin ne Bregun e Diellit
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira lokalin ne Breg te Dellit afer shkolles fillore Ismail Qemaili i pershtashen per fast food,...