Shpalljet për Lokale me Qera në Prishtinë
Leshoje Lokal 80m2 me qira dhe 150 m2 Podrum
$000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje lokal 80m2 dhe 150m2 podrum extra i rregulluare buz rruges kryesore Nazim gafurri perball muzeut te...
Jap me Qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap Lokalin me Qera ne Prishtin te Rr.Emin Duraku te shkolla e Mesme Sami Frashri kthesa per te shkolla...
Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr.  Hilmi Rakovica nr. 13
Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr. Hilmi Rakovica nr. 13
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ka siperfaqe 56m2. Ka nje sallë 40m2, një zyre 12m dhe nje toalet. Eshte bashkangjitur edhe plani...
Leshoj lokalin me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira 106m2, ne lagjen Kalabria te rrethi, objekti i Lesnes, ndertimi i ri, i pershtatshem...
URGJENTISHT MARR LOKALE ME QERA
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.URGJENTISHT.!!!! AGJENCIONI “LISI” KERKOJN LOKALE ME QERA ME MADHËSI PREJ 55m2 deri 85m2 NË...
Leshoj lokalin me qera me hapsir 280 m2 ne lagjen mati 1
Leshoj lokalin me qera me hapsir 280 m2 ne lagjen mati 1
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera, 280 m2. Lokali esht ne dy nivele me nga 100 m2 dhe budrumi 80 m2. Parkim 100 m2 dhe...
Banese ZYRE ne Qender te Prishtine me qira
Banese ZYRE ne Qender te Prishtine me qira
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet me qera banesa ne qender kati i trete. Gjindet ne rrugen kryesore perballe pallatit te rinise dhe...
leshoj 2 lokale me qira ne emshir
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.#2 Agjencioni Prishtina leshon 2 lokale me qira ne lagjen Kalabria afer Restaurant Goldenit. 130 m2 e...
Kerkoj nje Zyre ne Prishtin
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerjkoj Nje Zyre me Qira ne Prishtin, me sepakti 4 Dhoma dhe 5 Vendparkinga apo ma shum. Dhomat e Objektit...
Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2
Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ka hapesire 93 metra 2, ka nyje sanitare , ka 2 hyrje,dhe ka vend per parking per 4-5 vetura. Lokali...
Jap me qira lokalin 70m2
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshoj me qira lokalin 70m2 në lagjen AKTASH përball Ambasadës se Sllovenisë ….gjithashtu lëshoj me...
Lëshohet Lokali me Qira 500 m2 ne Veternik
Lëshohet Lokali me Qira 500 m2 ne Veternik
$1200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali është për hapësirë komerciale që gjendet në Veternik, ka një sipërfaqe prej 500 m2 dhe...
Dyqane me qira në Arbëri (ish Dragodan), Prishtinë
Dyqane me qira në Arbëri (ish Dragodan), Prishtinë
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Dy dyqane me qira në lagjen Arbëria (ish Dragodan),në rrugën kryesore, 100 metra nga Restaurant...
Leshohet me qira Podrumi depo prej 90m2,te Qafa ne Prishtine
$130Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Objekti ne te cilin ndodhet podrumi gjendet në tophane afër Qafës,te shkolles fillore “Meto...
Ipet Lokali me qira
Ipet Lokali me qira
$450Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ka nje siperfaqe prej 93 metra 2, ka nyje sanitare, dhe ka vend per parking te 4-5 vetura. Lokali ka...
Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2
Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2
$500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2, ka nyje sanitare dhe ka nje vend per parking per 4-5 vetura....
Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2
Ipet Lokali me Qira me hapesire 93 metra 2
$500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet Lokali me qira me hapesire 93 metra 2, Lokali ka nyje sanitare dhe ka vend per parking te 4-5 vetura....
Leshoj me qera lokal ne qender
Leshoj me qera lokal ne qender
$800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne qender posedon 56m2 si dhe teras 30m2 gjendet ne rrugen Hajdar Dushi perball OSBE lokali...
Leshoj lokalin me qira 75m2, podrumin 70m2 dhe terasa, 80m2
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira 75m2, podrumin 70m2 dhe terasa, 80m2 i cili gjendet ne prishtine ,lagjia Bregu i...
jap lokale me qera breg dillite te standarti
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap lokal me qera te standarti ka 150 metra