Shpalljet për Lokale në Shitje në Prishtinë
Për aplikimin tuaj të kredisë ndërmjet private dhe profesionale.
Për aplikimin tuaj të kredisë ndërmjet private dhe profesionale.
$800000000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Për aplikimin tuaj të kredisë ndërmjet private dhe profesionale. Hua Mirëmëngjes Zotëri / Zonjë I...
Shitet Lokali ne Ulpiane – aktualisht me qira
Shitet Lokali ne Ulpiane – aktualisht me qira
$119,000Banesa në Shitje, Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet lokali ne katin perdhese i cili ka hapesire prej 45 m2 neto (me flete poseduese) dhe 35 m2 podrum....
SHES LOKALIN NE PRISHTIN / DARDANI TE SANTEA 150M2
SHES LOKALIN NE PRISHTIN / DARDANI TE SANTEA 150M2
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES LOKALIN NE PRISHTIN DARDANI TE SANTEA MBRAPA ALBI MARKET 120M2 PLUS 30M2 PODRUMI LOKALI MUND TE NDAHET...
SHES LOKALIN N PRISHTIN 95M2 QMIMI 1000 € M2
$1000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin n Prishtin 95 m2 mat 1 rruga Muharrem Fejza ne objektin e hoxha invet gruop qmimi i lokalit...
Shes Lokalin 35.08m2
Shes Lokalin 35.08m2
$84000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet në lagjën Bregu i Diellit, në Qendër Tregtare, kati i 1. Lokali është pronë e...
Lokal ne shitje
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokanin ne fush kosove mrapa mure bestit me 26m2 qmimi me marrveshje
Lokal ne shitje
Lokal ne shitje
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin ne fush kosov 26m2 mrapa mure bestit
Banesa
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej garsonjere apo banese njedhomeshe ne Prishtine
SHES LOKLALIN
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me sipërfaqe 60 m2 dhe gjendet te kolegji FAMA.Lokali eshte i përshtatshëm për çdo lloj...
Blej lokal montues
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej (depo ) lokal montues .Depoja-lokal I duhet ti ket prej 50 deri 200 m2
Shes Ambjent – Bar Restorant
Shes Ambjent – Bar Restorant
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tirane – Albania Zona/Rruga : paskuqan nr.2 rruga demokracia Amjenti aktualisht shfrytezohet per...
Blej objekt montues
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej objekt montues(depo,zyre,kioske,servis) me siperfaqe pre15 deri 150 m2
Shes lokalin
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me sipërfaqe 60 m2 dhe gjendet te kolegji FAMA.Lokali eshte i përshtatshëm për çdo lloj...
Shitet lokali me 60m2.
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne lagjen Bregu I Diellit 2 rruga Sali Nivica nr.09, afer xhamis.
SHITET DISKOTEKA NE ULQIN PLAZHI I VOGEL
SHITET DISKOTEKA NE ULQIN PLAZHI I VOGEL
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.DISKOTEKA KA SIPERFAQE 260 M. KATROR, ME DOKUMENTACION TE RREGULLT
SHES LOKALIN
SHES LOKALIN
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me sipërfaqe 60 m2 dhe gjendet te kolegji FAMA.Lokali eshte i përshtatshëm për çdo lloj...
SHES LOKALIN NE QENDER
SHES LOKALIN NE QENDER
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me sipërfaqe 60 m2 dhe gjendet te kolegji FAMA.Lokali eshte i përshtatshëm për çdo lloj...
SHES LOKALIN
SHES LOKALIN
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me sipërfaqe 60 m2 dhe gjendet te kolegji FAMA.Lokali eshte i përshtatshëm për çdo lloj...
SHES LOKALIN
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me sipërfaqe 60 m2 dhe gjendet te kolegji FAMA.Lokali eshte i përshtatshëm për çdo lloj...
SHES LOKALIN me 65m2
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin me 65 metra katror,gjindet ne rugen 4Lula,afer MAXI marketit,per mashum informata mund...