Shpalljet për Lokale në Shitje në Prishtinë
QENDRA TREGTARE TE HYSI
$135.000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali te Qendra Tregtare te “Hysi” kati i II i gatshëm për veprimtari sip. 100m². Çmimi 135.000€.
LOKALI NE ULPIANE
$40.000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali në “Ulpianë” te banesat e Jug Programit sip. 30m². Çmimi 40.000€.
Shes lokalin ne Prishtine
$105000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin ne Prishtine, Bregu i Diellit, Zona Qender Lamela 1 lokali 1. Lokali ka 52 m2 dhe eshte i...
Shes lokal
$25000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokal ne Prishtine- Ulpiane, posedon 18m2, kati perdhes, qmimi:25.000€ Dokumentet ne rregull, dhe...
Shes lokalin
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokal ne Prishtine- Ulpiane, ka 18m2, kati perdhes, qmimi:25.000€ Dokumentacioni ne rregull
Shes lokalin
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin ne Prishtine, gjindet ne lagjen Ulpiana, posedon 18m2, kati perdhes, qmimi:25.000€ Lokali...
Shes lokalin
$25000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin ne Prishtine- Ulpiane, kati perdhes, qmimi:25.000€ Dokumentacioni ne rregull
Shes lokalin
$25000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokal ne Prishtine-Ulpiane, kati perdhese, 18m2, qmimi:25.000€
Shes lokal
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokal ne Prishtine-Ulpiane, 18m2, kati perdhes, qmimi 26.000€ Lokali shitet pa ndermjetesim
Shes lokal
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokal ne Prishtine-Ulpiane, urgjentisht, posedon 36m2, kati perdhes, qmimi:26.000€, i rinovuar,...
Shes lokal
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin ne Prishtine-Ulpiane, 36m2, qmimi:26.000€, lokali shitet pa ndermjetesim
Shes lokalin
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokal në Prishtinë-Ulpianë, 36m2, qmimi:26.000€, kati perdhesë, dokumentet në rregull
Shes lokalin
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin nëPrishtinë-Ulpianë, 36m2, kari përdhesë, me dokumenta ne rregull, qmimi:26.000€ Lokali...
Shes lokalin
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin në Ulpianë-Prishtinë, pa ndërmjetësim, 36m2, qmimi:26.000€. Dokumentet në rregull
Shes lokalin
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin në Prishtinë, Ulpianë, me dokumenta në rregull 36m2, pa ndërmjetësim, i rregulluar me...
Shes lokalin
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin në Prishtinë, Ulpianë, me dokumenta në rregull 36m2, pa ndërmjetësim, i rregulluar me...
Shes lokal
$26000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin në Prishtinë pa ndërmjetësim , Ulpianë, me dokumenta në rregull 36m2, qmimi:26.000€, i...
Blej lokal
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej lokal në Prishtinë, lokacioni i preferuar është Qendra Tregtare në Bregun e Diellit, dhe Ulpiana...
Blej lokal
Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej lokal në Prishtinë urgjent deri 30.000€ nga pronari
Shitet Lokali ne vend te frekuentuar
$120000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne Ulpiane, perballe Ina Petrol. Lokacioni ka qarkullim te madh sepse shumica e prishtinasve...