Shpalljet për Lokale në Shitje në Prishtinë
Shes Lokalin
$180000Lokale në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes lokalin në Prishtinë 44+94m2 me ngrohje qendrore. Rr.Hajdar Dushi-afër OSCE dhe Gjykatës Supreme.