Shpalljet për Shtëpi në Shitje në Prishtinë
shitet  shtepia me  200m2
shitet shtepia me 200m2
$140000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Shtepia ne Rr. Haxh Zeka ka 4 ari oborr e ndertuar ne tulla te fasades ka 2 hyrje te veqanta 200 m2...
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
$90.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në qendër të qytetit, përkatësisht afër Hotelit Grand. Shtëpia është e parenovuar...
shes shtepine ne lagjen Arberia ish Dragodan
$250000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shtepia ka 5ari truall dhe 240m2 dhe gjendet ne rrugen e pare majtas tek unaza e re lagja Arberia ish...
Shes shtëpinë
Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Prishtinë-Veternik, 350m2, 2 kate me dy hymje të veqanta www.shpi.webs.com
Shes shtëpinë
$189.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Prishtinë- Veternik prapa Grand Stores, 350m2, 2 kate me dy hymje të veqanta...
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
$90.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në qendër të qytetit, përkatësisht afër Hotelit Grand. Shtëpia është e parenovuar...
Shes shtëpinë
$189.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Prishtinë- Veternik www.shpi.webs.com
Shes shtëpinë
$189.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë prapa Grand Stores-Veternik, 350m2, 4ari vend, pronari shqiptar, termoizoluar...
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
$90.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në qendër të qytetit, përkatësisht afër Hotelit Grand. Shtëpia është e parenovuar...
Shes shtëpinë
$190000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Prishtinë, pronari shqiptar 2 hymje dhe 2 kate të veqanta, 300m2, 4ari vend...
Shes shtëpinë
$189.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.www.shpi.webs.com Shes shtëpinë në Prishtinë-Veternik
shes shtepin
Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes shtepin ne rr.rasim kiqina nr 67 afer ordinances MORINA shtepia ka 300m2 dhe 5 ari truall posedon...
Shes shtëpinë
$199000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Veternik-Prishtinë www.shpi.webs.com
ALARM SHTËPIAK ,  KUNDËR HAJNAVE !
ALARM SHTËPIAK , KUNDËR HAJNAVE !
$78.5Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.RISI RISI RISI ALARM SHTËPIAK KUNDËR HAJNAVE Që nga sot edhe në Kosovë me produktin e vetë shumë të...
Shes shtëpinë
$190000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Prishtinë-Veternik, www.shpi.webs.com
Shes shtëpinë
$199000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Veternik-Prishtinë, pronari shqiptar www.shpi.webs.com
Shes shtëpinë
$199000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në Veternik-Prishtinë www.shpi.webs.com
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
$90.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në qendër të qytetit, përkatësisht afër Hotelit Grand. Shtëpia është e parenovuar...
shes shtepi luigj gurakuqi prishtin 3 katshe.podrum 2ari oborr
$200.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.3katshe 2 ari oborr garazh 5 vite e vjeter dua ta shes per shkak se jetoj ne londer dhe kam vendos te blej...
Shes shtepine ne qender te Prishtines.
$90.000Shtëpi në ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtëpinë në qendër të qytetit, përkatësisht afër Hotelit Grand. Shtëpia është e parenovuar...