Shpalljet për Troje në Prishtinë
Troje në Prishtin
Troje në Prishtin
$5000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 20ari truall në lagjen Kolovic,Prishtin Ka ujë,rrymë,kanalizim,rruga eshte e shtruar me kocka,...
Shitje ne Çagllavicë
$164000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Për komplot shitje në Çagllavicë afër Prishtinës. Komplot ka leje për të ndërtuar, energji...
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber: +38649 288 587
Shes Troje 20 ari
$5000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 20 ari truall në lagjen Kolovic. Prishtin Ka uj,rrym rruga eshte ka shtrohen në kocka Qmimi per ari...
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok, ne Dragodan perball Ambasades Amerikane te vjetres prapa Kforit. Toka eshte e lejuar per...
Shes TOK ne Dragodan
$14.000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber: +38649 288 587
Shes Troje 20 ari
$5000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 20 ari truall në Prishtin lagja Kolovic Qmimi per ari eshte 5000 T interesuarit mund të lajmrohen...
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit
Shitet Trualli 74 ari ne Magjistralen Prishtine-Shkup
Shitet Trualli 74 ari ne Magjistralen Prishtine-Shkup
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Truallin prej 74 ari ne Magjistralen Prishtine -Shkup.Trualli gjendet afer Motelit Beka esht i...
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane Tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14.000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber: +38649 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber 049 288 587
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane (te vjetres) prapa Kforit 049 288 587 ose viber...