Shpalljet për Troje në Prishtinë
Shes 5 ari truall ne Dragodan
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 ari truall ne Dragodan te Ambasada Amerikane
Shes 20 ari toke
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trojete gjenden ne Lagjen “Emshire”,Prishtine Toka posedone : rrugen, kanalizimin dhe...
Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina ne Veternik
$64000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina ne Veternik. Lagje e urbanizuar, dokumentacion i rregullt, kanalizimi...
SHESIM TROJE TE LIQENI I BATLLAVES ORLLANE
SHESIM TROJE TE LIQENI I BATLLAVES ORLLANE
$2100TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PLACI 10 ARI QMIMI PER ARI 2100 EURO PLACI 2 HEK 45 ARI QMIMI PER ARI 800 EURO
Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina Veternik
$64000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina, Vetnernik. Dokumentacion i rregullt, lagje e urbanizuar, kanalizimi,...
Shes 45 arë truall në Graçanicë
Shes 45 arë truall në Graçanicë
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 45 arë truall, midis fshatrave Laplje Sela dhe Graçanicë, 200m nga zonat e piknikut. Vendi është...
Shes 1 ha dhe 50 ari në Graçanicë
Shes 1 ha dhe 50 ari në Graçanicë
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1 ha dhe 50 ari në Graçanicë, në anën e djathtë të rrugës Graçanicë – Shushicë, nën...
Shes 11 arë truall në Graqanicë afër Prishtinës
Shes 11 arë truall në Graqanicë afër Prishtinës
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 11 arë truall në Graqanicë, afër Prishtinës, në drejtim të Llapla Sellës (100 metra nga rruga...
SHes 4 Ari truall ne Berrnice te Eper – Prishtine
$6250TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 4 ari truall me nje cmim shume te volitshem ne Berrnice te eper te Prishtines, ne nje ambient...
shes toke ne zllatar prishtine
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 15 ari ne zllatar me te gjitha dokumentat ne rregull dhe me nje qmim te volitshem me kontaktoni ne nr...
shes toke ne sofali
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 7 ari ne sofali me nje pozite shume te mir te gjitha dokumentat jane ne rregull jam nje pronar i vetem...
Shes token ne Shkabaj, jan 32 ari tok dhe truall 12 ari
Shes token ne Shkabaj, jan 32 ari tok dhe truall 12 ari
$8000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes token ne Shkabaj, jan 32 ari tok. Tok e bujtsore, qmimi eshte 8000 euro ari.. ju lutemi me shum...
Shitet toke
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truall ne Gjirin e Lalzit, afer plazhit, mbi rruge. Toka eshte e pajisur me te gjitha dokumentat e...
Shitet toka ne Gjirin e Lalzit
Shitet toka ne Gjirin e Lalzit
$140000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet toka ne gjirin e Lalzit 3500m2 ,Toka nuk ndahet ..40Euro m2 ,Toka ka te gjithe dokumentat e duhura...
Truall afer fshatit nderkombetar
$12000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 3 ose 5 ari truall ne lagjen e re te prishtines me saktsisht te shkolla e re afer fshatit nderkombetar...
Truall afer fshatit nderkombetar
$12000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 3 ose 5 ari truall ne lagjen e re te prishtines me saktsisht te shkolla e re afer fshatit nderkombetar...
shitet ara
$600TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet ara se trolli se bashku me mal me siperfaqe 330 ari ne fshatin mramor te prishtines vlen te ceket...
Toke prej 77.25 ari
Toke prej 77.25 ari
$7000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 77.25 ari toke afer rruges Prishtine-Shkup (Laplje selo), Lokacioni i sakte I tokes eshte kur te...
ipet me qira shitet Trolli te udhkryqi i millosheves
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trolli xhindet te udhkryqi i millosheves. ka rrethojen ujsjellsin rrymen kanalizim e komplet dok. eshte i...
Shes 16 ari Truall ne Matiqan afer Kroit
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trolli gjendet ne Matiqan perfundi Hotelit dhe Autolarjes Ne truall gjendet shtepia 3 kateshe e pa...