Shpalljet për Troje në Prishtinë
Shitet trualli
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 6 ari truall në lagjen “Ali Ajeti “, rruga ish “Sarajeva” në Kodren e Trimave në...
shitet trualli veternik perball Rezonances
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli 2.5 ari shum afer Rezonances ne Veternik Prishtine me infrastruktur komplete : Rruga 6 m ,...
shitet trualli veternik perball Rezonances
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli shum afer Rezonances ne Veternik Prishtine me infrastruktur komplete : Rruga 6 m ,...
shitet trualli veternik perball Rezonances
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli ne Veternik perball Rezonances 2.5 ari trual çmimi per 1 ari = 25.000€ (njezet e pes mije...
Shes truall
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1.5ha vend ne zonen industriale ne Prishtine, qmimi i volitshem Shitet pa ndermjetesim
SHES TROJE ne VETERNIK (Prishtine) 16.000€ per ari
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje ne Veternik Trualli esht mes Lagjes Nderkombetare dhe Kollegjit TURKO-AMERIKAN .. PAMJE PERFEKTE...
Shes truall
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1.5ha vend ne zonen industriale ne Prishtine, qmimi i volitshem Trualli shitet pa ndermjetesim
shitet trualli
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli 2.5 ari perball Rezonances ne Veternik me rruge te asfaltueme, kanalizim, ujsjells dhe...
shiten 6 ari truall
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 6 ari truall në lagjen “Ali Ajeti “, rruga ish “Sarajeva” në Kodren e Trimave në...
shitet trualli
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Shitet Trualli ne Veternik perball Rezonances 2.5 ari çmimi 1 ari = 25.000 euro, trualli ka pozit te...
shes trollin
$15500TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Trollin ne Mati I me sip prej 4.5 ari me infrastrukture te plote para firmes Perparimi> Cmimi 15500...
Shes 1ha truall
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1ha e gjysme truall ne Prishtinë, zona industriale perballe Fakultetit AAB Dokumentacioni ne rregull
Shes urgjentisht truallin
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITEN RRETH 60 ARI TRUALL NË AFËRSI TË BARDHOSHIT, GJENDET BUZË MAGJISTRALES.PRISHTINË-PODUJEVË....
4 ari rruga tutini prishtin 400m2
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.50 metra prej rruges kryesore prishtine / podojeve afer vetsherbimit shpejta
shiten 6 ari
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 6 ari truall në lagjen “Ali Ajeti “, rruga ish “Sarajeva” në Kodren e Trimave në...
PRISHTINE TROLLI NE SHITJE
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PRISHTINE TROLLI NE SHITJE TROLLI ESHTE AFER BAKI SERVISIT NE SHITJE JAN 26 ARI TROLL NE TROLL JANE UJE...
Shes 5 ari truall mbas stacionit te autobuseve ne Prishtine
$50000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trualli gjindet ne nje vendbanim te qete dhe shume te pershtatshem per ndertim.
shes 4 ari truall ne dragodan vend i pershtatshem per ndertim qmimi behet sipas marveshjes nr.044908805
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.vend i pershtashem per ndertim .?
SHITJA
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet tokë në vende të ndryshme në mes të Çagllavicë dhe QMI , dhe disa shtëpi në fshatin …...
shes troje banesa lokale nuk jom agjensjon,
$021TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 12 ari tok ne rrugen per veterrnik saksisht te granstorja qmimi sipas marveshjes.