Shpalljet për Troje në Prishtinë
truall
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 6 ari truall në lagjen “Ali Ajeti “, rruga ish “Sarajeva” në Kodren e Trimave në...
Cagllavice-Prishtine
$39000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes urgjentinsht 4 arë truall në Çagllavicë, Prishtine përballë lagjes “Marigona”. I...
Shes 4 Ari te Normalja ne Prishtinë
$40.000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Çmimi: Euro 40,000 Shes 4 ari ne Prishtine te normalja, cmimi eshte 10.000 euro per Ari. Jan me dokumentat...
SHITJA
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet tokë në vende të ndryshme në mes të Çagllavicë dhe QMI , dhe disa shtëpi në fshatin …...
TROJE EXKLUZIVE ne TETOVE -ZONE INDUSTRIALE
$150TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trojen ndodhen afer RAMSTOR ne Tetove me siperfaqe 2400 m2 150 Euro m2, posedon komplet dokumentacion e...
SHITJE
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet tokë në vende të ndryshme në shtrirje në mes të Çagllavicë dhe QMI, dhe disa shtëpi në...
Shes 20 ari, afer QMI-se e pershtatshme per te gjitha veprimtarit afariste
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 20 ari, afer QMI-se e pershtatshme per te gjitha veprimtarit afariste,gjendet ne rrygen kryesore 27m...
Shes 5 ari truall ne Qagllavce
$00000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 ari truall ne Qagllavce.Ka dokumentacion te regullt dhe infrastrukture te plote .Qmimi i volitshem...
shes 9 ari truall
shes 9 ari truall
$5300TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 9 arë truall 5300 euro per ari, me mundësi ndarje ne katër apo pesë ari. Gjendet në kodrën e...
URGJENT
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitja e tokës pas magacini “ANTON”, në mes Laplje Selo dhe QMI, çmimi 5000 € për arë. Për...
Shes Troje ( Toke ) ne Prishtine ( Dragodan 2 )
$6500TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje ( Toke ) ne Rrugen Prishtine – Mitrovic , Ne Kilometrin e pare te Prishtines , Pikrishte...
URGJENT
$9000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.URGJENT Shitja e tokës në Çagllavicë, në mes Çagllavicë dhe Laplje Selo, çmimi me marrëveshje....
URGJENT
$5000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitja e tokës pas magacini “ANTON”, në mes Laplje Selo dhe QMI, çmimi 5000 € për arë. Për...
ALARM SHTËPIAK ,  KUNDËR HAJNAVE !
ALARM SHTËPIAK , KUNDËR HAJNAVE !
$78.50TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.RISI RISI RISI ALARM SHTËPIAK KUNDËR HAJNAVE Që nga sot edhe në Kosovë me produktin e vetë shumë të...
SHES TRULLIN në lagjen Emshir
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truallin me sipërfaqe 3.60 arë në lagjen Emshir — mbrapa shkolles fillore 7 Marsi në...
shes truallin
$00TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truallin ne rr. veterrnik perkatsisht te grand storja ka 11ari tok i pershtatshem per ndertim lokale...
Shes 28 arë truall në LlapnaSellë
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 28 arë truall në LlapnaSellë, 250m nga magjistralja Prishtinë – Ferizaj. Pronari shqiptarë,...
Shitet truall në Çagllavicë
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trualli në Çagllavicë me siperfaqe prej 6 ari e gjys (6.5),Dokumentacion i rregullt.Përkthimi i...
URGJENT
$10TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitja e tokës në Çagllavicë, në mes Çagllavicë dhe Laplje Selo, çmimi me marrëveshje. Për...
shes trull
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes trullin te firma perparimi ne prishtin 12 ari trull perskaj rruges kryesore per informata na lajmroni...