Shpalljet për Kërkoj Femër në Prishtinë
PER FEMRA
PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenninuk do te...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
kerkoj femer prej 20 deri 45 vjeq te jete aktive dhe sexy, per te tjerat mos u merzitni se paguaj mire
$1000Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer prej 20 deri 45 vjeq te jete aktive dhe sexy, PAGUAJ shume mire
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
Kerkoj femer cila din ta shijoj jeten knaqesi ne maximum
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
kerkoj femer te sinqerte dhe korrekta
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nji femer e cilja duhet me qene korrekte jom 48 vjeqar punoj jasht kosoves femi nuk kom kush eshte e...
Kerkoj femer per çaste të lumtura
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer atraktive per çaste te lumtura….! Jam biznesmen me kushte shume te mira,andaj femra nga...
Sex …secret. 100 % Kërkoj Femër
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje, une jam Nje mashkull , 37 vjec jetoj ne gjermani ,jam atraktiv, gjendem ketu ne Kosove per...
Kerkoj femer (me pagese)
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer per marredhenie intime. Jam i martuar, prandaj duhet te jete diskrete. Pagesa behet sipas...
Kerkoj femra a po studetente
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femra a po sutdente per masazh edhe seksi femrat duhet te jet e besushme e bukur edhe sekret pagesa...
Kerkoj femer per çaste të lumtura
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer të lirë (grua, beqareshë ose e divorcuar me moshë 25-38 vjeqe) per nje shoqeri sekrete...
Kerkoj |Femer
$50Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer ose vajze studente per nje lidhje intime sekrete, me mbeshtetje financiare. Kerkesat:...
Kerkoj femer per shoqeri dhe sex
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam nje burre 43 vjeq nga Prishtina, punoj ne prishtine. Jam I martuar. Por kerkoj nje femer per miqesi dhe...
takim per sex ( Femer)
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi nje qift i martuar nga pr. dhe po kerkojm ne FEMER per Sex ! ajo te jete e re, rreth moshes 18-31. per...
kerkoj femer per sxs
$50Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 30 vjeqar i pastrert dhe sekret , kerkoj noj femer qe o e interesume per seks nese ka nevoj edhe paguaj
Kerkoje goce-Femer lidhje serioze
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj goce per lidhje serioze mosha 25-35 vjeqe
Kerkoj femer per shoqeri dhe sex
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hi, I am a 30 yrs old male, from Western Europe, working temporarily in Pristina. I am looking for a...