Shpalljet për Kërkoj Femër në Prishtinë
shoqe
$00.00Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam nji burr i siqert i pashem punoj dhe qendroj ne boten e jashtme kerkoj nji shoqe po me te njetat tipare
Kerkoj femer vetem per seks
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kam shume angazhime, nuk kame kohe te martohem pasi qe jam i perkushtuar shume ne karier deshiroj ta njohe...
urgjent kerkoj femer
urgjent kerkoj femer
$100Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer te moshes 18 deri 29 te jet sinpatike e bukur pres te me shkruni ne hotmail
8000-10000 EURO in 24 hours
$8000Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.We are a group of four men. Every year we spend together a few days without our families. And during this...
per te gjitha femrat e interesuara
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoje femer per lidhje martese apo aventure dmth vetem sex, mosha ska rendesi, diskrecioni dhe pastertia...
Kerkojjjjjjjjjjjjjjjj
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JOM NGA PRISHTINA KERKOJ FEMEN SKA RENDSI MOSHA PER SHOQERI MJAFTON TE JE E SINQERT DHE BESNIKE KUSH KA QEF...