Shpalljet për Kërkoj Mashkull në Prishtinë
Sex
$100Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sex vec sot
Takime sex
$50Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Njoftou per sex
Sex
$100Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Me shkruani gjendem me pushime ne prishtin.
Lidhje serioze
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Une Jam nje Femer e Ndane kam qene e martune , moshe ime 35 vjeqe jetoj 18 Vite ne München Te Gjermanis ,...
Kerkoj Femer
$100Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer per takime duhet te jet e bukur
SEX
$100Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Per sex me shkruaj
OFERT
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ME SHKRUAJ TE NJOFTOJ
SEX VETEM PER FEMRA
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SEX TE CMENDUR VETEM NE KOSOVE EDHE VETEM PER VAJZA GRA SKA LIDHJE MOSHA LAJMROHUNI PERMES E-MAILITME NR...
TAKIME HOT
$100Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ME KONTAKTO PER ME SHUM INFO
SEX
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.E DISPONUESHME VEC PER PAK DIT
TAKIME HOT
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ME KONTAKTO
kerkoj puntore per pune ne uIqin
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.vIen per femra nese je e interesuar per pune sezonaIe ne uIqin dhe takime intime Iajmrohu krejt me marveshje
NJOFTIME–MARTESORE–FALAS–PER–MESHKUJ–DHE–FEMRA–PA-DALLIM-MOSHE
NJOFTIME–MARTESORE–FALAS–PER–MESHKUJ–DHE–FEMRA–PA-DALLIM-MOSHE
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.: Pershendetje te Gjitheve***Femrave dhe Meshkujve pa dallim moshe qe kan qellime MARTESORE qe jan kerkim...
kerkoj femer
kerkoj femer
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer rreth moshesh 18-32 vjeqare. qe kerkon knaqsi. jo lidhje . ne kontakto permes email. vetem....
Kerkoj mashkull
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam 24 vjeq, full aktiv. Kerkoj nje mashkull te qfar do moshe te mi zbraze bolet.