Shpalljet për Persona në Prishtinë
tirane
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer per aventure Studente nga kosova ose shqiperia ose cifte pa komlekse per kenaqesi te papara
Kerkuj Femer per shoqeri
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj te njoftohem me nje femer te moshes deri 35 vj ,qe ka nevoje per nje shok te mire te kaloje qaste te...
SEX sex SEX
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
KERKOJ GRUA PER MARTES
KERKOJ GRUA PER MARTES
$00Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj grua per martes. Munden te lajmrohen edhe personat te cilet kan lidhje dhe rrethana per martesat e...
Kerkoj femer nga Kosova per sex
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj Femer per takime intime , do bejm qef do bejm qef, ju pres [email protected]
lidhje sekrete
$0000Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj sex me pages jetoj ne gjermani jam ne pushim ne kosov kerkoj nji femer nga mosha 20 deri 50 vjeqare...
SUPER SEX PER FEMRA
SUPER SEX PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
SUPER SEX PER FEMRA
SUPER SEX PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
SUPER SEX PER FEMRA
SUPER SEX PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
Jemi çift kerkojmë një femer për treshe,çiftet mund te lajmerohen me foto
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi çift kerkojmë një femër për treshe,çiftet mund te lajmerohen me foto dhe pershkrim te...
Bakllava ,Torta , Flija ,Mantija etj
Bakllava ,Torta , Flija ,Mantija etj
PersonaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojme gatime te ndryshme me porosi sipas deshires suaj me cmimet te arsyeshme. Bakllava ,Flija ,Mantija,...
Kerkoj femer muslimane te devotshme
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje vajze muslimane te devotshme per martese e cila I din rregullat fetare islame, jam I martuar por...
SHPALLJE PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
SHPALLJE PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
SHPALLJE PER FEMRA
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
Kerkoj femer te me bej masazh
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer te me bej masazhe. Per cdo masazhe qe ma ben paguaj 50 euro.
Deshironi nje dashnor te zjarrte qe endrrat tuaja i ben realitet ?
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje femra te dashura , jam nje 30 vjecar nga Prishtina , jam i shoqerueshem dhe i kendshem, besoj...
Kerkoj Femer per njoftim
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj te njoftohem me nje femer te moshes deri 35 vj ,qe ka nevoje per nje shok te mire te kaloje qaste te...
kerkoj puntore per pune ne uIqin
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.vIen per femra nese je e interesuar per pune sezonaIe ne uIqin dhe takime intime Iajmrohu krejt me marveshje
Kerkoj femer , persona
PersonaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer me te moshuar per sex ,pagese , diskret ose cift qe me lejojne te i shoh gjate seksit, me pagese