Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prishtinë
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Kredi për konsolidimin e borxhit – Kreditë personale për borxhin
Kredi për konsolidimin e borxhit – Kreditë personale për borxhin
$100Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne japim kredi afatshkurtra dhe afatgjata dhe ne gjithashtu japim kredi personale. Individi i interesuar...
Oferta e kredisë midis individit urgjent?
Oferta e kredisë midis individit urgjent?
$02Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nderuar Sir Madam / Oferta e kredisë afatshkurtër, afatmesëm dhe afatgjatë me një interes prej 3%....
Ofrojnë hua private hua
Ofrojnë hua private hua
$10Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.(BKR KREDI OFROHET JO PROBLEME) Kreditimi i drejtë, marrëveshjet e drejta dhe asnjë printim i mirë....
Kredi personale dhe biznesi në 48 orë
Kredi personale dhe biznesi në 48 orë
$10Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne u japim kredi huave të interesuara të cilët kërkojnë kredi me besim të mirë. A keni nevojë...
Electro City Prishtine 045 341 241
Electro City Prishtine 045 341 241
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi...
ZYRE E PERKTHIMEVE TE GJUHEVE TE HUAJA
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PERKTHEJME NE DHE NGA GJUHET E HUAJA, DOKUMENTE, ELABORATE, MATERIAL TE NDRYSHEM ME TEKST.
Saldues & Axhystator LILI – DPZ
Saldues & Axhystator LILI – DPZ
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues & Axhystator LILI – DPZ – Sherbime Profesionale: Salldime profesionale,...
ELEKTRICIST
ELEKTRICIST
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej istalimin dhe riparime elektrike nr tel,+38344756109
Pastrim
Pastrim
$30Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania private për pastrimin e banesave *AROMA* nga Prishtina kryen pastrimin e banesave (ambientet e...
Proffesinal Komptabilitet
Proffesinal Komptabilitet
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Administration & Buchhaltung ALIU Boj proffesional komptabilitet per persona privat dhe firma ne Kt....
isa elektronik
isa elektronik
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Elektro Instalues Isa Bën instalimin e rrymes elektrike në: -Objekte banimi -Ndertesa shumkatshe -Qendra...
Nivelizim te dyshemeve
Nivelizim te dyshemeve
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofrojm keto sherbime izolimin me kondor nivelizimin ndertesav garazhave podrumave te shtepiave sigurojm...
Puntore shtepie Bebisiter
$500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoi nje puntore per pune shtepie dhe kujdesje te nje fmiu 4 vjeqar. Puna gjendet ne Zvicer. Fjetja dhe...
Detektiv Privat
Detektiv Privat
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Detektivet Privat, janë Hetues të punësuar, profesionistë të specializuar, në mbikëqyrjen...
Kurse Gjermanisht
Kurse Gjermanisht
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuhëve JUVI nê Prishtine ofron kurse me cilesore be vend Gjuhe Gjermane- per te gjithe –...