Shpalljet për Instalime Elektrike në Prishtinë
Electro City Prishtine 045 341 241
Electro City Prishtine 045 341 241
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi...
ELEKTRICIST
ELEKTRICIST
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej istalimin dhe riparime elektrike nr tel,+38344756109
isa elektronik
isa elektronik
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Elektro Instalues Isa Bën instalimin e rrymes elektrike në: -Objekte banimi -Ndertesa shumkatshe -Qendra...
Mjeshtri i elektrikut & ujit
Mjeshtri i elektrikut & ujit
$00Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj instalime elektrike neper shtepi banesa lokale intervenime ne prishjet e ndryshme qe ndollin ne jeten...
Mjeshtri i elektrikut & ujit
Mjeshtri i elektrikut & ujit
$00Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj instalime elektrike neper shtepi banesa lokale intervenime ne prishjet e ndryshme qe ndollin ne jeten...
IPTV për Shqipëtarët në Europë
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.IPTV Abonime te kanaleve 6 mujor dhe 1 vjeqar me qmim te volitshem ! Ofroj IPTV me kanale shqip: te...
elektricist
elektricist
$00000Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bjm istalimin e rymen dhe riparimin e rejetit elektrik si dhe riparimin e shtyllave elektrike numri...
Elektro City Prishtine
Elektro City Prishtine
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi...
Electro City Prishtine
Electro City Prishtine
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja...
Bej instalime te rrymes ne menyr profesionale
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej insatlimin e rrymes ne te gjitha ndertesat te vogla dhe te medha ne menyr profesionale dhe me...
Elektro Instalues
Elektro Instalues
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.elektro instalus bejm instalimin e rrymes dhe riparimin e rrymes bejm instalime neper objekte te mdhaja si...
Bejm instalimin e te gjitha energjive nga me e thjeshta En. elektrike e zakonshme, Prodhim dhe instalim te en SOlARE, te eres , termike,
Bejm instalimin e te gjitha energjive nga me e thjeshta En. elektrike e zakonshme, Prodhim dhe instalim te en SOlARE, te eres , termike,
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejme instalimin e energjis solare , termike, te eres dhe asaj te zakonshmes qe hasim cdo dit , Produktet e...
ELEKRO INSTALUES
$0000Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm elektro instalime edhe riparime te defekteve te mashinerive te ndryshme ne mbar kosoven. Bejm...