Shpalljet për Muzikë Dasmash në Prishtinë
Pleurat Stublla
Pleurat Stublla
Muzikë DasmashPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Muzikë LIVE për dasma, ahengje familjare dhe mbrëmje muzikore me orkestër dhe këngëtar profesional....
Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD
Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD
Muzikë DasmashPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Xhirime Profesionale te Dasmave dhe Eventeve. ZooM038Media ju mundëson xhirime profesionale për ahengun...
Muzike dasmash LIVE Pleurat Stublla
Muzikë DasmashPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Muzikë LIVE në dasma, mbrëmje familjare, mbrëmje rinore si dhe në ahengje të ndryshme me cmim te...
Muzike Live Pleurat Stublla
Muzikë DasmashPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Muzikë LIVE në dasma, mbrëmje familjare, mbrëmje rinore si dhe në ahengje të ndryshme. Solist:...