Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prishtinë
Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas, gjitheashtu edhe nga gjuha Serbe
Tregime dashurie, libra, ebook
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vizitoni kete faqe me tregime, shkrime te ndryshme, biles edhe libra, e-book ne gjuhen shqipe. Blogu zyrtar...
prezenca juaj ne internet
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje te nderuar Nese jeni te interesuar qe te keni ne internet prezencen tuaj me teknologjine me...
kurse te gjuhes gjermane
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofroj kurse te gjuhes gjermane intenzive ka 6 here ne jave per bashkim famijlar ne prishtine me cimim te...
Bejm instalimin e te gjitha energjive nga me e thjeshta En. elektrike e zakonshme, Prodhim dhe instalim te en SOlARE, te eres , termike,
Bejm instalimin e te gjitha energjive nga me e thjeshta En. elektrike e zakonshme, Prodhim dhe instalim te en SOlARE, te eres , termike,
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejme instalimin e energjis solare , termike, te eres dhe asaj te zakonshmes qe hasim cdo dit , Produktet e...
Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas
$5PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. Cmimi 5 E per faqe
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK – JETA Bregu i Diellit  PR
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK – JETA Bregu i Diellit PR
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK – JETA Bregu i Diellit Prishtinë. Diagnostifikimi më modern,...
REGJISTRIMI I WEB FAQES TUAJ NE INTERNET
REGJISTRIMI I WEB FAQES TUAJ NE INTERNET
$250TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REGJISTRIMI I FAQES TUAJ TË INTERNETIT Të nderuar zonja dhe zotërinj,- NËSE JENI DUKE KËRKUAR NJË...
Shqip-English dhe anasjalltas, Shqip-Gjermanisht dhe anasjelltas.
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.I offer teaching lessons for foreign people who work and live in Kosova and want to learn Albanian. For...
ING – SERVIS
ING – SERVIS
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ING – SERVIS PRISHTINE -ELEKTRO INSTALIME -UJE INSTALIME -RIPARIME -BANJO KOMPLETE -TE GJITHA NE NII...
KURS PER ART FIGURATIV
KURS PER ART FIGURATIV
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.M ATELE organizon kurse per piktur dhe vizatim ,mund te regjistrohen te gjithe ,femijet nga mosha 5...
ELEKRO INSTALUES
$0000Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm elektro instalime edhe riparime te defekteve te mashinerive te ndryshme ne mbar kosoven. Bejm...
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK JETA Prishtinë
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK JETA Prishtinë
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.RISI! Diagnostifikimi më modern, gjithëpërfshirës dhe i saktë në Kosovë. Me apatarurën më moderne...
Perkthime nga perkthyese ligjore e gjuhes gjermane
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime dokumetash dhe tekstesh te te gjitha llojeve nga perkthyes ligjore nga gjuha gjermane ne ate...
Ndermarja HORECA
Ndermarja HORECA
$00Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.HORECA është e njohur për servisimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve profesionale te Hoteleve Restoranteve...
KURS PER PERGADITJEN E PROVIMIT PRANUES NGA ARKITEKTURA
$50Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Filloi kursi PER PERGADITJEN E PROVIMIT PRANUES NGA ARKITEKTURA , kursi organizohet 2 here ne jave dhe...
Beje mbushjen e Tatimit (Steuererklärung)ne Zvicerr me çmim shume te volitshem
$30TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vetem per 50 CHF beje mbushjen e Tatimit(STEUERERKLÄRUNG-ut) per Kantonin e Cyrihut(ZH). Per informata me...
Oferta
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të nderuar, Ju njoftojmë se ofrojmë ndërmjetësime për përkthime (jemi përkthyes profesional...