Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prishtinë
Kurse GJERMANISHT pêr BASHKIM FAMILJARË
Kurse GJERMANISHT pêr BASHKIM FAMILJARË
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse të gjuhës gjermane për BASHKIM FAMILJARË në Gjermani dhe Austri. Ushtrojmë të gjitha TESTET...
Përkthime juridike
Përkthime juridike
$10PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëjmë përkthim të dokumenteve juridike dhe dokumenteve të ndryshme në gjuhët shqip – anglisht...
Kurs per dizajn grafik
Kurs per dizajn grafik
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fillimisht ju preferojmë që për ofertat tona për llojet e kurseve të vizitoni webfaqen tonë...
Kurse te matematikes
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mbaj kurse per te gjitha moshat,suksesi eshte i garantuar per kete do te bindeni.Jam mesidhenes i...
elektricist
elektricist
$00000Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bjm istalimin e rymen dhe riparimin e rejetit elektrik si dhe riparimin e shtyllave elektrike numri...
PRAKTIKANTE
$50Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshti “AMA” kerkon studente per mbajtjen e praktikes . Kushtet qe duhet ti plotesoje aplikantja: -Te...
N.T.P MOLER \
N.T.P MOLER \
$00Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.N.T.P MOLER \”ERA\” 0.40€/m² Kryejmë këto punë: -ngjyra -fasada -termo izolime -glet...
Kerkohet nje Kujdestare ne SVIZERR
$500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje Kujdestare per 3 fmij ne SVIZERR. Per ma shum informata lajmrohu ne Viber ose whatup...
Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht
Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthejme Holandisht -Shqip dhe anasjelltas ,jemi perkthyes i autorizuar gjygjesor me seli ne Prishtine...
Kurse te gjuhes Holandeze
Kurse te gjuhes Holandeze
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme kurse intenzive te gjuhes Holandeze, perkthejme Holandisht -Shqip dhe anasjelltas ,jemi perkthyes i...
Shitet kuzhina trapezeria dhe komoda
Shitet kuzhina trapezeria dhe komoda
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet kuzhina trapezeria dhe komoda. Ne gjendje te mire funksionale. Cmimi sipas marreveshjes.
Shpojse Dheut
Shpojse Dheut
$20Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Japim me qira Shpojse Dheut Disponojm shpojse dheu per hapjen e gropave shume e pershtatshme per vreshtari,...
JONI – PARKET 044 164 047
JONI – PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe Montojme te Gjitha Llojet e : Parketit Dhe Grryrjen. Laminatit Si dhe Riparimin e Tij . Montimin...
JONI – PARKET 044 164 047
JONI – PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe Montojme te Gjitha Llojet e : Parketit Dhe Grryrjen. Laminatit Si dhe Riparimin e Tij . Montimin...
perkthyes gjyqesor anglisht -shqip dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.perkthyes Gjyqesor
Kerkoj kujdestare per femije dhe shtepi ne zvicer
Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje kujdestare per vajzen dy vjeqare dhe per shtepi. Ajo duhet te jete nga mosha 27-34 duhet te kete...
SHERBIME GJELBERIMI NE SHQIPERI
SHERBIME GJELBERIMI NE SHQIPERI
$200Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam profesionist ne fushen e gjelberimit-lulezimit te kopshteve private ,hoteleve,vilave dhe institucioneve...
Kosovo Detective
Kosovo Detective
$500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Detective Kosovo, janë Hetues të punësuar, profesionistë të specializuar, në mbikëqyrjen dhe...
Moler colors; Ngjyrosje, Rinovime etj..
Moler colors; Ngjyrosje, Rinovime etj..
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
Instalues i Ujit si dhe Sanitari
Instalues i Ujit si dhe Sanitari
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kryejm keto sherbime: Instalues i ujit Instalues i kanalizimit si dhe Sanitaris Kemi pervoj 25 vjecare ne...