Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prishtinë
Moler profesionalist, viber: +37744296933
Moler profesionalist, viber: +37744296933
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
JONI – PARKET
JONI – PARKET
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojme dhe Montojme te Gjitha Llojet e : Parketit dhe Grryerjen . Lminatit si dhe Riparimin e Tyre ....
JONI – PARKET 044 164 047
JONI – PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojme dhe Montojme te Gjitha Llojet e : Parketit dhe Grryerjen . Lminatit si dhe Riparimin e Tyre ....
Hetime Private – Detektiv Private
Hetime Private – Detektiv Private
$500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Për të kontrolluar besnikërinë dhe besimin, e partnerit tuaj, është e lehtë dhe e mundur....
Elektro City Prishtine
Elektro City Prishtine
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi...
Kurs per Klarinetë
Kurs per Klarinetë
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojmë mësime profesionale per Klarinetë për femijë dhe të rritur. Mësimi mbahet 2 herë në javë...
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Euroshped1 ben transport dhe pun me kran Bejm transportin e kioskav-trafikav-barakav-shupave te ndryshme,...
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë \\\\\\\’\\\\\\\’EUROSHPED1\\\\\\\’\\\\\\\’Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë \\\\\\\’\\\\\\\’EUROSHPED1\\\\\\\’\\\\\\\’Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
Transport dhe shërbime me kran ‘EUROSHPED1’ JU MIRPRESIM TEL:/044/049-169-673
Transport dhe shërbime me kran ‘EUROSHPED1’ JU MIRPRESIM TEL:/044/049-169-673
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
PrivateInvestigation (DetektivPrivate)
PrivateInvestigation (DetektivPrivate)
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne mund të ndihmojë lidhur me problemet që janë të vështira për të ndarë me dikë tjetër....
Projekte per Legalizim te Objekteve
Projekte per Legalizim te Objekteve
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. PROJEKTE PER LEGALIZIM! Arhing ofron komplet pergatitjen e dokumentacionit per legalizimin e objektit tuaj...
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
$10Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sherojmi semundjet e ndryshme nga keto:1. humbje peshe, 2lukthi.3 tensionin e gjakut, 4. dhimbje barkut,5....
Electro City Prishtine
Electro City Prishtine
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja...
JONI – PARKET
JONI – PARKET
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Kerkoj pune si shofer
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si shofer kam kat B C1.Kam pervoj pune 5 vjeqare.Qmimi sipas marrveshjes.
REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA
$0000Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA
$0000Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER