Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prishtinë
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Kurse GJERMANISHT,ANGLISHT,FRENGJISHT
Kurse GJERMANISHT,ANGLISHT,FRENGJISHT
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurset me cilesore ne vend . Kurset ligjerohen vetem nga mesimdhenes te shkolluar ne...
Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178
Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht 049580178
$000PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne shkollen JUVI perveq perkthimeve profesionale,gjyqesore i gjeni edhe kurset egjuheve te huaja gjuhe...
MOLER NGJYROSJE 0.50 m²
MOLER NGJYROSJE 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
LEGALIZIMI I OBJEKTEVE PA LEJE
LEGALIZIMI I OBJEKTEVE PA LEJE
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJME PERGATITJEN E DOKUMENTACIONIT TEKNIK TE NEVOJSHEM PER LEGALIZIMIN E OBJEKTEVE TE NDERTUARA PA LEJE...
Kompania e Pastrimit “KRISTALI ”
Kompania e Pastrimit “KRISTALI ”
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania e pastrimit \\\\\\\\\\\\\\\”KRISTALI\\\\\\\\\\\\\\\” Kryejme keto pune : * Pastrimin e...
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
MOLER FASADA KNAUF LLAQE
MOLER FASADA KNAUF LLAQE
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
MOLER NGJYRISJE 0.50m²
MOLER NGJYRISJE 0.50m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
NGJYROSJE MOLER 0.50 m²
NGJYROSJE MOLER 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
Bejme Termina Online Ne Ambasaden ITALIANE Dhe GJERMANE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJME TERMINA PER AMBASADEN GJERMANE Dhe ITALIANE NE PRISHTINE KONTAKT-049273188 Viber-049273188 GJINDEMI...
Përfitoni pension nga Zvicra, Gjermania, Austria !!!!
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nëse më herët keni punuar në diasporë dhe tani keni arritur moshën e pleqërisë (mbi 65 vjet), juve...
Ufrojmë hapjen e bunareve pusevë
Ufrojmë hapjen e bunareve pusevë
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne ofrojmë hapjen e bunareve puseve ne menyre profesional per me shum informata na kontaktoni ne...
Kurs për Excel  2013-   www.shkollainformatika.net
Kurs për Excel 2013- www.shkollainformatika.net
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Kurs për Excel -14 vite eksperiencë me kurse -26 libra të botuara dhe ribotuara -mësimdhënsit...
14 KURSE PËR KOMPJUTERË ne www.shkollainformatika.net
14 KURSE PËR KOMPJUTERË ne www.shkollainformatika.net
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne foto i shihni kurset dhe adresen Vizitoni www.shkollainformatika.net
Kurs për AutoCAD   2D & 3D
Kurs për AutoCAD 2D & 3D
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Kurs për AutoCAD 2D dhe 3D -15 vite eksperiencë me kurse -26 libra të botuara dhe ribotuara...
KURS Për KONTABILITET FINANCIAR
KURS Për KONTABILITET FINANCIAR
$110Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurs për KONTABILITET FINANCIA,ku mësohet zbatimi praktik i kontabilitetit financiar në ndërmarrjet...