Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prishtinë
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Fizioterapia
Fizioterapia
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Me qmimin e njejte sikur ne klinika , trajtojme pacientet te cilet kane nevoje per fizioterapi , ne...
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Kurse
Kurse
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse në grupe të vogla (1-2) studentë
Ylli  KERAMIKA
Ylli KERAMIKA
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm Shtrimin e Keramikes si dhe Pllakave ne: Korridore,Kuzhin,Sallone,Banjo,Teraca. Si dhe Riparime. Na...
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Agjensioni turistik Albkos Travel me seli në Zvicerr ju ofron këto sherbime:
Agjensioni turistik Albkos Travel me seli në Zvicerr ju ofron këto sherbime:
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Aranzhmane turistike në ter botën – Bileta udhtimi me Avion, Traget dhe Autobus nga Kosova...
Ylli  KERAMIKA
Ylli KERAMIKA
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm Llojet e: Kerkamikes,Pllakave Ne: Koridore,Kuzhin,Banjo,Sallone,Teraca. Riparime....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Kurse GJERMANISHT FRENGJISHT ANGLISHT 044145903
Kurse GJERMANISHT FRENGJISHT ANGLISHT 044145903
$00Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurse cilësore per gjuhet e huaja. Kurset organizohen vetem ne grupe te vogla, me...
Kurse gjermanisht,frengjisht 044145903
Kurse gjermanisht,frengjisht 044145903
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurset me profesionale per gjuhet e huaja. Kurse per te gjitha moshat dhe nivelet. Kurse...
Ylli  KERAMIKA
Ylli KERAMIKA
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm Llojet e: Kerkamikes,Pllakave Ne: Koridore,Kuzhin,Banjo,Sallone,Teraca. Riparime....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Ylli  KERAMIKA
Ylli KERAMIKA
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejme te gjitha montimet e: Pllakave si dhe Keramikes Ne: Koridore,Banjo,Sallone,Teraca,Kuzhin. Si dhe...
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe
Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe QMIMI I VOLITSHEM
Fizioterapia në shtëpinë tuaj
Fizioterapia në shtëpinë tuaj
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fizioterapia në shtëpinë tuaj me qmim të volitshëm
Ylli  KERAMIKA
Ylli KERAMIKA
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm Llojet e: Kerkamikes,Pllakave Ne: Koridore,Kuzhin,Banjo,Sallone,Teraca. Riparime....