Shpalljet për Përkthime në Prishtinë
ZYRE E PERKTHIMEVE TE GJUHEVE TE HUAJA
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PERKTHEJME NE DHE NGA GJUHET E HUAJA, DOKUMENTE, ELABORATE, MATERIAL TE NDRYSHEM ME TEKST.
Përkthime gjyqësore shqip-gjermanisht dhe anasjelltas
Përkthime gjyqësore shqip-gjermanisht dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve prej gjermanisht-shqip dhe anasjelltas! Shpejt dhe me...
Përkthime juridike
Përkthime juridike
$10PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëjmë përkthim të dokumenteve juridike dhe dokumenteve të ndryshme në gjuhët shqip – anglisht...
Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht
Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthejme Holandisht -Shqip dhe anasjelltas ,jemi perkthyes i autorizuar gjygjesor me seli ne Prishtine...
perkthyes gjyqesor anglisht -shqip dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.perkthyes Gjyqesor
perkthej turqisht – shqip, shqip turqisht
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kryej perkthimin dokumentave nga gjuha turke ne shqip ose nga shqipja ne turqisht, ne rast nevoje edhe si...
Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178
Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht 049580178
$000PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne shkollen JUVI perveq perkthimeve profesionale,gjyqesore i gjeni edhe kurset egjuheve te huaja gjuhe...
Ofrojme perkthime profesionale nga anglishtja dhe turqishtja ne shqip dhe anasjelltas
Ofrojme perkthime profesionale nga anglishtja dhe turqishtja ne shqip dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LULI-PRO TRANSLATIONS është një kompani e specializuar për përkthim dhe interpretim të teksteve,...
Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe
Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe QMIMI I VOLITSHEM
Anglisht Gjermanisht Frengjisht
$00PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthime gjyqesore anglisht. Gjermanisht. Shqip dhe anasjelltas si dhe frengjisht 049 580178
Përkthyes gjyqësor Gjermanisht-shqip
Përkthyes gjyqësor Gjermanisht-shqip
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve prej gjermanisht-shqip dhe anasjelltas! Shpejt dhe me...
Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas, gjitheashtu edhe nga gjuha Serbe
Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas
$5PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. Cmimi 5 E per faqe
Perkthime nga perkthyese ligjore e gjuhes gjermane
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime dokumetash dhe tekstesh te te gjitha llojeve nga perkthyes ligjore nga gjuha gjermane ne ate...