Shpalljet për Përkujdesje për Fëmijët në Prishtinë
Puntore shtepie Bebisiter
$500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoi nje puntore per pune shtepie dhe kujdesje te nje fmiu 4 vjeqar. Puna gjendet ne Zvicer. Fjetja dhe...
kujdestare ne zvicer
$400Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.mosha preferuar 40-50 vjet. nese jeni e sinqert dhe keni mirsjellje me femije mund te me kontaktoni ne...
PRAKTIKANTE
$50Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshti “AMA” kerkon studente per mbajtjen e praktikes . Kushtet qe duhet ti plotesoje aplikantja: -Te...
Kerkohet nje Kujdestare ne SVIZERR
$500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje Kujdestare per 3 fmij ne SVIZERR. Per ma shum informata lajmrohu ne Viber ose whatup...
Kerkoj kujdestare per femije dhe shtepi ne zvicer
Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje kujdestare per vajzen dy vjeqare dhe per shtepi. Ajo duhet te jete nga mosha 27-34 duhet te kete...
Ofroj pune per Mirembajtje te baneses, 2 here ne jave
$80Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje person per mirembajtjen e baneses dy dhomeshe, dy here ne jave. Rroga mujore 80 Euro.
Kerkoj nnje puntore per pastrimin e baneses tre here ne javë
Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Puntorja duhet te jete familjare ,mosha 35-40 vjeqare pagesa sipas marveshjes
Kerkoj kujdestare per nje te moshuar dhe mirmbajtese per banes
$170Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.orari i punes prej ores 8-17